Yerli Malı Haftasında Öğrencilere TOGG Sürprizi

Yerli Malı Haftasında Öğrencilere TOGG Sürprizi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Yerli Malı Haftası” nedeni ile Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u okul bahçelerine getirerek öğrencilere sürpriz yaptı.

Fırsat Verilince Neler Yapıldığını Görsün İstedik

Kırıkkale’de “Yerli Malı Haftasında” öğrenciler TOGG sürprizi yaşadı.  Toki Şehit Nazır Elitok İlkokulu, Anbeba Anaokulu, Fatih Ortaokulu ve Özbek Saran Ortaokulu okul bahçesinde sergilenen TOGG’a öğrenciler büyük ilgi göstererek araçla birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.  Yerli Malı Haftası gibi önemli bir günde öğrencilere TOGG sürprizi yapan Başkan Saygılı, “Bugün bir sürpriz yapalım dedik, öğrencilerimize Türk insanının ürettiği, yerli ve milli anlayışın sembolü olan TOGG’umuzla gönderdik. Öğrencilerimize bu aracı tanıma fırsatı verdik ki fırsat verilince Türk gençlerinin, Türk mühendislerinin neler yapabileceğini en güzel şekliyle gözlemlemiş olsunlar istedik. Yerli ve milli anlayışın bir ürününü hep beraber paylaşmanın mutluluğunu, keyfini taşıyoruz” dedi.


Saygılı “Daha İleriye Öğrencilerimiz Taşıyacak”

Başkan Saygılı “böyle başarıları daha da ileri taşımak pırıl pırıl Anadolu irfanı ile bezenmiş olan, anadolu evlatları olan öğrencilerimizin görevi olacak. Bizim gencimiz, bizim geleceğimiz olan yavrularımız fırsat verilince neler yapabildiklerini görüyoruz, bunların arasında İHA’lar yerli milli uydular, TOGG, TGC gebisi var. Bizde Yerli Malı Haftasını farklı kılmak için belediyemiz filosuna katılan TOGG öğrencilerimiz ile buluşturmak istedik” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız