Yerli Bisikletimiz Fuarın gözdesi oldu

Yerli Bisikletimiz Fuarın gözdesi oldu

DÖNEMİN KIRIKKALE VALİSİ YUSUF SEZER’İN PROJESİ OLARAK ANILACAK

Yahşihan Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde imal edilen tamamı yerli ve Milli Bisikletler ilk kes Kırıkkale tarım fuarında görücüye çıktı.

BİR YIL ÖNCE YAPIMINA KARAR VERİLMİŞTİ

Dönemin Kırıkkale valisi Yusuf Sezer’in projesi olarak hayata geçirilen ve tamamı yerli olan Kırıkkale markalı elektrikli bisikletler ilk kez geçtiğimiz hafta kurulan Kırıkkale Tarım ve Sanayiciler Fuarında görücüye çıktı, Tamamı yerli ve Milli olan elektrikli bisikletler vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Hem yerli hem de Milli olan Kırıkkale markalı bisikletler küçük, orta ve büyük olmak üzere üç boyutta imal edildi. Hem elektrik hem de pedal yöntemi ile hareket kabiliyetine sahip olan bisikletler birbirinden çekici çok renkli olarak imal edilen bisikletler fuarı gezenlerin ilgisini çekti.

 

ÖNCEKİ VALİ SEZER’İN PROJESİYDİ

Geçtiğimiz yıl dönemin valisi Yusuf Sezer’in projesi olarak Kırıkkale valiliğinin öncülüğünde Kırıkkale  Üniversitesi, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü, Makine Kimya Endüstri Kurumu ve özel sektör işbirliği ile Yahşihan Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kısa sürede kurulan atölyede üretime geçen bisikletler kısa sürede seri imalatına başlandı. Kırıkkale Markalı bisikletler tamamen yerli üretim malzemelerle imal edildi. Değer marka bisikletlere göre kalite ve fiyat konusunda daha uygun olduğunu söyleyen yetkililer erkek ve bayan bisikleti olarak dizayn edildi. Küçük, orta ve büyük olarak üç boy ve değişik renklerde üretilen bisikletler şu sıralarda piyasada.   

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız