?Yerli? söylemiyle milli fabrikaları satıyorlar

?Yerli? söylemiyle milli fabrikaları satıyorlar

ÇOĞUNLUĞU İÇ ANADOLU´DAKİ İLLERDE

?Yerli? söylemiyle milli fabrikaları satıyorlar

14 Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi kararına tepki gösteren CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal hükümetin yerli ve milli söyleminin bu kararla havada kaldığını söyledi. Önal ?Yerli ve Milli diyerek ülkemizin ilk milli fabrikalarını satıyorlar? dedi.

ÇOĞUNLUĞU İÇ ANADOLU´DAKİ İLLERDE

Çoğunluğu İç Anadolu illerinde bunan ve ilk milli fabrikalarımızdan olan Şeker Fabrikalarının özelleştirme kararına tepkiler çığ gibi büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı da bu istikamette ?Şeker Fabrikalarını? kapattırmayacağız diyerek imza kampanyası başlattı.

İLK İMZA İL BAŞKANI ÖNAL´DAN

CHP Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Zafer Caddesinde ve Cumhuriyet Meydanında açılan imza standında ayrıca vatandaşlara broşür de dağıtılmaya başlandı. Zafer Caddesindeki standa gelen İl Başkanı Ahmet Önal kampanyaya imza atarak kısa bir açıklama yaptı. Önal Açıklamasında şeker fabrikalarının Türkiye´nin ilk yerli ve milli fabrikaları olduğunu belirterek Hükümetin yerli ve milli söyleminin bu davranışıyla havada kaldığını belirtti. Önal fabrikaların satılmaması için tüm çabamızla mücadele edeceğiz. Şeker Fabrikaları emekçinin, üreticinin geçim kaynağı, gelecek nesillerin sağlığına dokundurtmayacağız? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız