Yerel basın desteklenmeli

Yerel basın desteklenmeli

Kızılırmak İlköğretim Okulu yöneticileri yerel basın mensuplarına yemek verdi. Sıcak ve samimi ortamda geçen yemekte Kızılırmak İlköğretim Müdürü Hüseyin Ertaş, yerel basının zor şartlarda görev yaptığını ve destek verilmesi gerektiğini söyledi.

İYİ İLİŞKİLER KURMAK İSTİYORUZ

Yemekte yerel basın mensupları ve Kızılırmak yöneticileri yemekte bir araya geldi. Kızılırmak İlköğretim Okulu ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte hoş sohbetler yapıldı. Kızılırmak Lisesi Müdürü Ahmet Uyanık ve Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Ertaş, yerel basının önemine değinerek, destek verilmesi gerektiğini vurguladılar. Basın ile iyi ilişkiler içerisinde olmak istediklerini belirten Ertaş, bu türlü birlik beraberlik yemeklerini her ay yapmak istediklerini söyledi.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Müdür Ahmet Uyanık ise Kırıkkale?de ki yerel basının kendi bünyelerinde bulunan kurumlara önem verdiğini belirterek, yerel gazete sahiplerine teşekkür etti. Her zaman yerel basına güven duyduklarını dile getiren Uyanık, ?Bizim kurumlarımızın haberlerine yer verip, önemli bulmanız bizim için çok değerli. Yerel basın ile iyi ilişkiler içinde olmak istiyoruz. Bu türlü birlik beraberlik yemeklerini her ay düzenlemeyi planlıyoruz. Yerel basın bizim için çok önemli. Sizlerde kurumumuzun bir parçasısınız? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ