Yerel basın bizim evimiz

Yerel basın bizim evimiz

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, "Yerel basın bir nevi bizim evimiz, kendimizi rahat hissediğimiz yer. Bu anlamda da yerel basının yaptığı her türlü faaliyetlerde bulunmayı önemsiyoruz" dedi.

FUTSAL TURNUVASINA KATILDI
Kırıkkale`de yayın yapan Bayrak gazetesince düzenlenen futsal turnuvasına katılan Karakaya, burada yaptığı açıklamada, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü olarak gazetecilikle ilgili bir çok faaliyette bulunduklarını söyledi.

ETKİNLİKLERDEN BAHSETTİ
Yerel ve bölgesel medya buluşmaları gerçekleştirdiklerini anımsatan Karakaya, şöyle devam etti:  "Ayrıca bir çok alanda hizmetlerimiz var. Ancak bizim en çok önemsediğimiz yerel basına ilişkin olanlar. Yerel basın bir nevi bizim evimiz, kendimizi rahat hissediğimiz yer. Bu anlamda da yerel basının yaptığı her türlü faaliyetlerde bulunmayı önemsiyoruz. Aynı zamanda Genel Müdürlük olarak yaptığımız hizmet faaliyetleri ötesinde, sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyoruz. Bu kapsamda Basın Yayın Ağaçlandırma Projesi var. Bugüne kadar yaklaşık 30 ilde ağaçlandırma gerçekleştirdik. Bu nedenle de Kırıkkale gibi bir ilimizde yerel gazetelerden Bayrak gazetesinin öncülük ettiği bu faaliyetin içerisinde olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ümit ediyorum ki, bu faaliyetler diğer yerel gazetelerimize de örnek olur. Yerel gazetelerin kendi ayakları üstünde durabilmesi, ilinin sınırları dışına taşabilmesi, kendini sadece habercilikle duyurması önemli ama onun haricinde böyle sosyal faaliyetlerle de duyurabilmesi çok önemli."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ