Yerel parlamento sandığa gidiyor

Yerel parlamento sandığa gidiyor

BAŞKANLIK İÇİN 3 ADAY YARIŞACAK

Yerel parlamento sandığa gidiyor

İl Genel Meclisi Nisan ayının ilk toplantısını yapacak. Toplantının gündeminde yer alan başkanlık seçimi de bugün yapılacak. 3 adayın yarışacağı seçimin sonucuna göre yerel parlamento yeniden şekillenecek.

BAŞKANLIK İÇİN 3 ADAY YARIŞACAK

İl Genel Meclisi bugün nisan ayının ilk toplantısı için toplanacak. Günlerdir merak edilen başkanlık seçiminin yapılacağı toplantıda Mevcut Başkan Şerafettin Atalay Murat Çaykara ve MHP´li Selahattin Yıldıran başkanlık için yarışacak. Atalay ile birlikte 16´sı AK Partili, 5´i Milliyetçi Hareket Partili biri CHP´li 22 üyenin oy kullanacağı seçim sonucuna göre il genel meclisi yeniden şekillenecek.

GÜNLERDİR KULİS YAPILIYOR

İl Genel Başkanlık seçimi için öncelikle AK Parti içinde günlerdir süren kulis çalışmasına Milletvekilleri de müdahil oldu. Van Milletvekili Beşir Atalay´ın önceki gün Kırıkkale´ye bu amaçla geldiği ve mevcut yönetimden bazı isimlerle görüştüğü ileri sürülürken MHP´nin kendi adayını çıkartmasının Murat Çaykara´nın şansını daha da arttırdığı yönünde görüşlerin ağırlık kazanmasına neden olurken Çaykara´nın seçime bir adım önde girdiği konuşuluyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız