Yer Gök Kırmızı-Beyaz

Yer Gök Kırmızı-Beyaz

ANKARA TARİHİ BİR GÜN YAŞADI

Yer Gök Kırmızı-Beyaz

Ankara tarihi günlerinden birisini yaşadı. 14 STK´nın öncülüğünde düzenlenen "Teröre hayır, kardeşliğe evet" mitingine yüzbinlerce kişi katıldı. Katılımcıların ellerindeki Türk Bayraklarıyla yer gök adeta kırmızı-Beyaz oldu.

ANKARA TARİHİ BİR GÜN YAŞADI  

Ankara tarihi günlerinden birisini yaşarı.14 sivil Toplum Kuruluşunun öncülüğünde yapılan yürüyüşe yüzbinlerce kişi katıldı. Yaşlısı, genci, çoluk çocuk her gruptan insanın iştirak ettiği yürüyüş boyunca hiçbir siyasi parti, sendika veya başka bir kuruluşun flamasına izin verilmeyen yürüyüşte sadece Türk Bayrağı taşındı. Katılımcıların ellerindeki Türk Bayraklarının yanı sıra açılan dev bayraklarda yürüyüşe renk kattı. Yüzbinlerce bayrağın aynı arda açılmasıyla yer gök adeta Kırmızı-Beyaz oldu.

BİRİNCİ MECLİSE KADAR YÜRÜDÜLER

Hazırlıkları birkaç gün içinde tamamlanan ve ?Teröre evet hayır, kardeşliğe evet? temalı yürüyüşe saatler kala Ankara Sıhhiye meydanına gelmeye başlayan vatandaşlara Ankara dışından da otobüslerle gelenlerin katılmasıyla meydan bir anda doldu. Yürüyüş saati geldiğinde ise hep bir ağızdan sloganlarla yürüyüşe geçen birlerce vatandaşa yol boyunca çevredeki vatandaşlar, esnaflarda alkışlarıyla destek verdi. Bu arada tüm taksiler ve dolmuşlar da korna çalarak yürüyüşü destekledi. Yaklaşık 3 kilometrelik yolun sonunda birinci meclis önünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra kalabalık dağıldı. Kırıkkale´den yürüyüşe katılan Memur-Sen´e bağlı sendikaların üyeleri ise akşam Kırıkkale´ye döndü. Kırıkkale´den yaklaşık 5 bin kişi katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ