Yeni Türkiye için yola çıktık

Yeni Türkiye için yola çıktık

AK PARTİ İDDİALI

Yeni Türkiye için yola çıktık

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Milletvekili adayı Abdullah Öztürk, İl Başkanı Mürsel Akçay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ve yönetim kurulu üyeleri yeni bir Türkiye için yola çıktıklarını söyledi.

AK PARTİ 3-0 YAPACAK

 AK Parti'nin Kırıkkale'de 3-0 yapacağının altını çizen milletvekilleri, vatandaşların kendilerine bu izlenimi verdiklerini belirtti. Ak Partili Milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin yine 3 milletvekili çıkartmak olduğunu ilçelerdeki gezilerden sonra 2011 seçimlerine oranla daha fazla oy alacaklarını iddia ettiler.

İLK KEZ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYORUM

AK Parti milletvekili adayı Abdullah Öztürk, partinin kuruluş aşamasından bu güne kadar görev aldığını kendisinin Keskin ilçesinde yaşadığını ve milletvekili olması halinde halk günü uygulamasını ilçelerde de yapacağını belirtti. Öztürk, Ben ilk kez Milletvekili adayı oluyorum. Bundan önce partimin sürekli yanında yer aldım çalışmalarda bulundum. İlçelerde yaptığımız ziyaretlerde gördük ki partimize büyük ilgi var. Buralarda halkımızı tekrar bağrımıza bastık. İktidar partisi milletvekili daima sorunları çözümü için büyük avantajdır” dedi.

BÜYÜK İLGİ VAR

Halkın sorunlarını dinlediklerini belirten AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Geçen hafta içinde tüm ilçelere yönelik bir seçim gezimiz oldu. Tıpkı burada olduğu gibi ilçelerde de partimize büyük ilgi var. Biz ilçelerde parti çalışmalarımızdan söz ederken yaptıklarımızdan değil, yapacaklarımızdan söz ettik. Bu seçimlerde de aramıza yeni katılan Abdullah Öztürk kardeşimi meclise taşıyacağımıza ve yine 3 milletvekili çıkartacağımızdan hiç kuşkum yok.” diye konuştu.

 HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ

7 Haziran'da alınacak sonuçla başkanlık sisteminin temelinin atılacağını belirten AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Ramazan Can ise, "Bu seçim Abdullah Bey de söyledi, milletvekili adaylarından ziyade hepimizin çocuklarının gelecek nesillerinin seçimi. Eğer biz anayasayı değiştirecek bir çoğunluğa ulaşırsak inşallah Türkiye yönetiminde Tayyip beyin Başkan olacağı bir seçim sistemine gideceğiz. Burada da sizlerin vereceği oyun çok büyük önemi var. İnşallah biz Kırıkkale`den 3 milletvekili olarak meclise gidersek, sizlerin destekleriyle gideceğimize de inanıyoruz, Türkiye genelinde de 330`un üzerinde bir milletvekilliği aldığımızda inşallah bunu anayasa referandumuna yine sizlerin huzuruna getireceğiz. Sizlerden aldığımız oylara inşallah eski Türkiye`den yeni Türkiye`ye geçişin temellerini hep beraber atacağız" diye konuştu.

KIRIKKALE'DE GAZETE FAZLA

Kırıkkale'de bulunan gazete sayısına değinen Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ, Kırıkkale'de 12 gazete bulunduğunu, Ankara'da dahi 7 gazete yayın hayatına devam ettiğini, Kırıkkale şartlarında 12 gazetenin fazla olduğunu kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız