Yenişehir´de neler oluyor?

Yenişehir´de neler oluyor?

KÜ´DE AKADEMİSYEN OLDUĞUNU İLERİ SÜREN DUYARLI BİR KİŞİNİN ANLATTIKLARINA BAKILIRSA DURUM VAHİM

KÜ´DE AKADEMİSYEN OLDUĞUNU İLERİ SÜREN DUYARLI BİR KİŞİNİN ANLATTIKLARINA BAKILIRSA DURUM VAHİM

Yenişehir´de neler oluyor?

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi Üniversite Kampüsü çevresinde rahatsız edici olayların olduğu ileri sürülüyor. KÜ´de akademisyen olduğunu ileri süren bir kişi burada rant hesaplarını döndüğünü, ayrıca ahlak dışı ve toplumun kabul edemeyeceği olayların yaşandığını iddia etti.

YENİŞEHİR´DE NELER OLUYOR?

Kırıkkale Üniversitesinde akademisyen olduğunu ileri süren kişinin iddialarına bakılırsa, polisin geçtiğimiz günlerde operasyon düzenlediği, son olarak da dün uyuşturucu satan bir kişinin yakalandığı Yenişehir semtinde bulunan apartların çoğu ilgili kurallara uymuyor. Ayrıca buralarda gayri ahlaki olaylara da sıkça rastlanıyor. Bu arada Ankara´ya gidiş geliş yapan öğrenci veya akademisyenler yollarda adeta çile çekiyor. Korsan taşımacıların rant kavgası Ankara´ya gidip gelenleri rahatsız ediyor. Bu durumun çözülmesi isteniyor.

KIRIKKALE´NİN ADI ÇIKIYOR

Kırıkkale Üniversitesi kampüs alanı ve çevresindeki yaşananlarla ilgili Üniversitede Akademisyen olduğunu ileri süren kişinin mail yoluyla gazetemize ulaştırdığı ve gazetecilerin olanlardan haberdar olup olmadıklarını sorduğu açıklamada apartların ve diğer işletmelerin birçoğunun ilgili kurallara uymadığı, bu duruma da yerel yönetimin sessiz kaldığı, bunun için de tüm bu olumsuzluklardan dolayı Kırıkkale´nin dışarıda adının kötü anıldığı belirtiliyor.



Mehmet Saygısız
31.03.2018 01:52:58
Yerel Yönetim sessiz kaldığını söylemişsiniz. Bu konuda yerel yönetimin yapacağı birşey yok. Çünkü Kaymakamlığın iş kolundan bahsediyorsunuz. Denetimleri Belediye değil, Kaymakamlık yapar. Maliye Yapar. Polis Yapar. Siz Emniyet güçlerimizi suçlamışsınız, o akademisyene söyleyin! Gazeteye mail atacağına emniyete bildirsin

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ