Yenimahalle TOKİ Sakinleri Üst Geçit İstiyor

Yenimahalle TOKİ Sakinleri Üst Geçit İstiyor

GÜNDE EN AZ 2 BİN KİŞİ BU YOLU KULLANIYOR

Yenimahalle TOKİ Sakinleri Üst Geçit İstiyor

Son yıllarda artan nüfusu ve hareketlenen trafiğiyle dikkat çekmeye başlayan Kırıkkale-Kayseri Karayolu Yenimahalle TOKİ Mevkiinde art arda gelen trafik kazaları bölge halkında tepkilere yol açmaya başladı. TOKİ Bölgesinin girişiyle yolun karşısı arasına yaya üst geçidi isteyen halk, ölümlü bir trafik kazası meydana gelmeden bölgeye bir üst geçidin şart olduğunu vurguladılar.

BÖLGEDE ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ ARTTI

Hem Kırıkkale hem de Yahşihan Belediyelerine seslerini duyurmak isteyen bölge halkı, Yahşihan İlçesinin doğu girişi olan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ile Kırıkkale Yahşihan Mezarlığının olduğu Kayseri İstikametiyle, Ankara yönündeki Yenimahalle TOKİ ve yeni yapılan Protokol Caddesinin girişi arasında araç ve yaya trafiğinin arttığına dikkat çektiler.

GÜNDE EN AZ 2 BİN KİŞİ BU YOLU KULLANIYOR

Günde en az 2 bin kişinin bu yolu kullandığına ve karşılıklı olarak minibüse binen ya da inenlerin karşıdan karşıya geçme ihtiyacının olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, ?10 yaşındaki öğrencisinden tutun da 80 yaşındaki ihtiyarına kadar bu yolu kullanmak zorundayız. Bu yol ülkemizin batısını güney ve güneydoğuya bağlayan önemli ve hareketli bir şehirlerarası yol. Son günlerde yaralanmalı kazalar da yaşanmaya başladı. Henüz üç gün önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya araç çarptı. Böyle bir tedbirin alınması için illaki ölümlü bir kaza mı olması gerekiyor? diyerek taleplerinin bir an önce yârine getirilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

KIRIKKALE-YAHŞİHAN SINIRI

Bölgenin Kırıkkale-Merkez ilçeyle Yahşihan ilçesinin tam sınırı olduğunu kaydeden vatandaşlar, ?Çağrımızı her iki belediye de duymalı. Bu bölgeye yapılacak bir üst geçit olası ölümlü bir kazayı engelleyecektir. Çok değerli belediye başkanlarımızın seçim öncesi inşa ettirecekleri bir üst geçit hepimize güzel bir hediye olacağı gibi bölgede yaşayan herkesin dualarını da almalarına vesile olacaktır? şeklinde konuştular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü