Yeniden kısıtlama!

Yeniden kısıtlama!

VAKA SAYILARINDAKİ HIZLI ARTIŞ SONRASI 23 ŞEHİRDE 65 YAŞ VE ÜSTÜ İÇİN EK ÖNLEMLER GETİRİLDİ

VAKA SAYILARINDAKİ HIZLI ARTIŞ SONRASI 23 ŞEHİRDE 65 YAŞ VE ÜSTÜ İÇİN EK ÖNLEMLER GETİRİLDİ

Yeniden kısıtlama!

Türkiye genelinde Koronavirüs vaka sayısında yaşanan hızlı artış sebebiyle Kırıkkale’nin de aralarında olduğu 23 şehirde 65 yaş ve üzeri vatandaşlara dolaşım sınırlaması getirildi.

Sosyal mesafe ve maske takmak gibi bireysel önlemlere uyulmaması sebebiyle vaka artışının yaşandığı ülkemizde bazı kısıtlamalar yeniden uygulamaya konuldu.

Kırıkkale, Erzincan, Eskişehir, Mardin, Ordu, Kastamonu, Ankara, Bursa, Kütahya, Batman, Sivas, Manisa, Aksaray, Bartın, Elazığ, Kayseri, Şanlıurfa, Yalova, Siirt, Kahramanmaraş, Malatya, Düzce ve Sivas'ta 65 yaş üstü vatandaşlara çeşitli sınırlamalar getirildi.

Ankara'da 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların düğün, cenaze, taziye, pazaryeri, sosyal faaliyetler vb. gibi topluca bulunulan alanlara girmeleri kısıtlanırken, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara toplu ulaşım araçlarının yoğun olduğu zamanlarda (trafiğin pik yaptığı saatlerde) bu araçları kullanmamalarının tavsiye edilmesine karar verildi.

Kırıkkale'de de 65 yaş ve üzeri insanların sokağa çıkmaları 10.00-18.00 saatleri arasında kısıtlandı. Valilik açıklamasında, “Nüfus hareketliliğinin yoğun olduğu, başta kapalı alanlar olmak üzere, toplu taşıma, düğün, cenaze gibi alanlarda mecbur olmadıkça bulunmamalarını rica ederiz” denildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ