YENİDEN DİRİLİŞE GEÇTİK

YENİDEN DİRİLİŞE GEÇTİK

Kırıkkalespor geçtiğimiz gün Zeytinburnu?nu 7?0 mağlup ederek, grupta en farklı skoru elde eden takım oldu. Gollerin seyir zevkini artırdığı maçta futbol izleyen 7?den 70?e herkes Kırıkkalespor?u ayakta alkışladı. Alınan galibiyetle gündemin ilk sırasına

TAKIMIM İLE GURUR DUYUYORUM

Kırıkkalespor bu farklı galibiyeti ile hem kendine olan güvenini geri kazandı, hem de taraftarı ile müthiş bir form grafiği yakaladı. Grupta son 4 maçın dördünü de kazanma başarısı gösteren takımımız, alt sıralardan uzaklaştı ve gözünü play off sıralarına dikti. Maçtan sonra açıklama yapan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Takımım ile gurur duyuyorum. Bir ay önce çok sıkıntı çekmiştik. Art arda alınan galibiyetler sonucu, düşme potasından uzaklaştık? dedi.

 

10. DAKİKADA ÖNE GEÇTİK

İlk 15 dakikada iki farklı öne geçmelerinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Aydoslu, ?Rakibi küçümsemeden oyuna başladık ve ilk dakikalarda kontrollü bir futbol sergiledik. İlk 8 dakika kontrollü oyunu benimsedik ve 10. Dakikada öne geçtik. Ardından beş dakika sonra ikinci gol geldi ve sonrasında fark oldu. Gollerin ilk 15 dakikada gelmesi moral ve motivasyon açısından önemliydi. Geçen sene Düzce maçının ilk yarısını 3?0 önde kapatmıştık. Şimdi ise Zeytinburnu maçının ilk yarısını 3?0 önde tamamladık. İlk yarı farklı galibiyet ile soyunma odasına girmek her zaman avantaj sağlıyor. Takımın morali ve kendine olan inancı tam oluyor. Bu konuda takımımız ikinci devreye rahat girdi ve fark oldu? dedi.

 

KÜME DÜŞME POTASINDAN KURTULDUK

Futbolcuların hepsinin görevini eksiksiz olarak yerine getirdiğini belirten Aydoslu, ?Maç öncesinde futbolcularımız ile son toplantımızı yaptığımızda, futbolcularıma rakibi küçümseyin ve kendi oyununuzu sahaya yansıtın diyerek onları uyarmıştım. Nitekim futbolcularım rakibi küçümsedi ve sahanın her alanında görevlerini en iyi şekilde yerine getirdi. Oyun sistemimiz de değişiklik olmadı ve herkes görev sorumluluğu bilincini en üst noktaya çıkardı. Futbolcularımı bu farklı galibiyetten dolayı kutluyorum ve önümüzde ki maçlarda bu seriyi devam ettirmelerini istiyorum. Küme düşme potasından kurtulduk, amacımız yukarılara tırmana bildiğimiz kadar tırmanmaktır ? diye konuştu.

 

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Takımı sonuna kadar destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Aydoslu, ?Taraftarlarımız her zaman ki gibi üstüne düşen görevi yerine getirdi. Takımımızı 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımız maç sonunda da bizlere sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yağmurda, çamurda, yalnız bırakmayan ve her şekilde destekleyen taraftarlarımıza 7-0?lık galibiyeti hediye ettik. Umarım bundan sonra da galibiyet serimizi devam ettirir ve hedefimizi yükseğe çıkartırız. Bunun için herkesin bizlere destek olması gerekmektedir? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ