Yeniden 4 vekil olması için çalışacağız

Yeniden 4 vekil olması için çalışacağız

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Silah Mühimmat ve Organize Sanayi Bölgesi, Yeşil Vadi projeleriyle şehrin kalkınacağını söyledi. Kalkınma ile nüfus artımının paralel olacağını belirten Saygılı, Kırıkkale'nin yeniden nüfusunun arta

GELİŞİME HERKES AYAK UYDURACAK

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulundu. Kırıkkale’de yapılacak olan projelere vekillerin büyük destek vereceğini belirten Saygılı, kendilerinin de şehri geliştirerek kent nüfusunu artıracaklarını söyledi. Nüfusun artmasıyla birlikte üç vekilin tekrar dörde çıkacağını belirten Saygılı, gelişime herkesin ayak uyduracağını belirterek, “Kırıkkale bizimle gelişecek ve bizimle marka şehir olacak” dedi. Kentin cazibe merkezi haline gelmesi için çalışacaklarını belirten Saygılı, en büyük projelerinin Kırıkkalelilik projesi olduğunu açıkladı. AK Parti Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ise toplantıda Mehmet Saygılı’ya iki kez üst üste Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ diye hitap etti. 



adem ile havva
12.03.2014 22:22:36
Tamam kabul Başkan, kriterimiz 4 vekile tekrar çıkmamız olsun. Seçilince Kırıkkale de vekil sayısı 4e çıkınca seni başarılı sayacağız. Çıkmazsa başarısızlığı kabul ediyor musun?

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız