Yeniden 3. Ligdeyiz

Yeniden 3. Ligdeyiz

ŞAMPİYON KIRIKKALE

ŞAMPİYON KIRIKKALE

Yeniden 3. Ligdeyiz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig  (BAL) 6. Grupta şampiyon olan ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, iki sezonluk aranın ardından yeniden 3. Lige yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun aldığı karara göre, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 6. grubunda lider durumda olan ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 3. Lige yükseldi.

"O sene bu sene, Kırıkkale'mize çok yakıştı" ifadeleriyle sosyal medya hesabından tebrik mesajı ileten Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Kırıkkale Büyük Anadolu Sporu tebrik ederer şampiyonlukta emeği olan futbolcularımıza, teknik heyetimize ve takımımızı centilmence destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kulüp yönetimini, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti. Saygılı, "TFF'nin kararıyla BAL 6. Grupta şampiyonluğu tescil edilen temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadolu Sporun yönetim kurulunu, teknik heyetini, futbolcu ve her alanda takımımıza destek veren taraftarımızı tebrik ediyorum. Ekibimize önümüzdeki sezon yer alacağı 3. Ligde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ