Yeniden doğuşun 93. yılı

Yeniden doğuşun 93. yılı

"30 AĞUSTOS´TA TÜRK TOPRAKLARI DÜŞMANDAN TEMİZLENDİ"

Yeniden doğuşun 93. yılı

Emperyalist işgali altında yaşayan milletin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyete hayat veren Büyük Zafer´in 93´üncü yılı Kırıkkale´de sade bir törenle kutlandı.

ÇELENK TÖRENİ

İlk tören, Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başladı. Törene Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü, şehit yakınları ve gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ve Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı tarafından Atatürk Anıtı´na çelenk sunumu yapıldı. Ardından valilik makamında Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tebrikleri İl Protokol sırasına göre kabul ettiler.

GEÇİT TÖRENİ YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni saat 10.00´da Fevzi Çakmak Caddesi Telekom Binası önünde yapıldı. Vali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından tören aracından bayrama katılanların ve vatandaşların bayramını kutladılar. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili yapılan konuşmadan sonra şiirler okundu. Program geçit töreniyle sona erdi.

TÜRK TOPRAKLARI DÜŞMANDAN TEMİZLENDİ

Vali Ali Kolat tören sonrasında yaptığı açıklamada, ?30 Ağustos Zafer bayramımızın 93. Yıldönümünü kutluyorum. 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun önemli bir başlangıcıdır. Tabi 30 Ağustos´tan önce kongreler oldu. Bu kongrelerden sonra Türk toprakları düşmanlardan temizlendi. Ben başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.?

ÜLKEMİZ SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

?Gazilerimize de sonsuz minnet duyuyoruz. Şu an da ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ama bu ülke, bu millet her zaman, birlik ve beraberlikten yana olmuştur. Bunun da altından kesinlikle kalkacaktır. Ben bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Ben bu vesileyle herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ