Yeni bir rekora imza atacağız

Yeni bir rekora imza atacağız

AK PARTİ`DEN İDDİALI BAŞLANGIÇ

Yeni bir rekora imza atacağız

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekili adaylarının da katılımıyla tüm teşkilat mensuplarına Vural Alabalık Restoran'da kahvaltı tertip edildi. Programda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Yüzde 65'in üzerinde bir oy alarak yeni bir rekora hep birlikte imza atacağız” dedi.

TAM KADRO KATILIM SAĞLANDI

Kırıkkale'de büyük ses getiren aday tanıtımı ve karşılama programının ardından Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Milletvekili adaylarının da katılımıyla tüm teşkilat mensuplarına Vural Alabalık Restoran'da kahvaltı programı tertip edildi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği programa Ak Parti Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Merkez İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

REKORLARA BİRLİKTE KOŞACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Bizler teşkilat olarak bu davaya gönül verdik. Menfaat ve cefa gözetmeksizin gece gündüz çalışıyoruz. Bu dava içerisinde bir belediye başkanlık seçimi yaşadık. Dedik ki bu davaya gönül vermiş temiz bir kardeşimiz belediye başkanı olsun dedik. Cenab-ı Hak bizi müreffeh etti ve Mehmet Saygılı belediye başkanı oldu. Seçimlerde teşkilat olarak sizlerde gece gündüz çalıştınız ve gerek belediye başkanlığı seçiminde gerekse genel seçimlerde bir önceki seçimden daha fazla oy alarak Ak Parti'yi Kırıkkale'de rekora koşturdunuz. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinde de 3-0'ın mimarları siz olacaksınız ve yüzde 65'in üzerinde bir oy alarak yeni bir rekora hep birlikte imza atacağız' dedi.

KUTLAMAYI KESKİN'DE YAPACAĞIZ

Akçay'dan sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı açıklamada, ‘Bu ekip sağlam bir ekip, bu ekiple daha çok seçim kazanacağız. Mecliste 2 vekilimiz var ve bu vekillerimiz hakkında hiç aleyhte bir şeyler duydunuz mu? Ramazan Can 3. sıradan vekil olduğunda ve seçimi kazandığımızda kutlamayı memleketi Mahmutlarda yapmıştık. Bu sefer de 3. sırada Abdullah Öztürk var ve kutlamayı Keskinde yapacağız. Bu dava fedakârlık ve cefakarlık davası bunu en iyi yapan ekip sizlersiniz. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık' diye konuştu.

24 SAAT HİZMET ETMEYE HAZIRIM

Saygılı'dan sonra söz alan Milletvekili adayı Abdullah Öztürk, ‘Ak Parti iktidara geldiği 2002 yılından beri Türkiye'ye bir ivme geldi ve büyük atılımlar gerçekleşti. Çocuğumuzun geleceği için çalışan güçlü bir ekip geldi. Bu ekip içerisinde olmaktan bu ekiple birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Allah bize bu davda adaylık nasip etti. Kaderi Allah yazar inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı kaderler yazar. 3-0 yaptığımızda vekilimiz Oğuz Kağan Köksal'ı bakan yapacağız. Bu dava için canımızı kanımızı vermeye hazırız. Vekil olsam da olmasam da 24 saat hizmet etmeye hazırım' şeklinde konuştu.

ACER TESTİ ABDULLAH ÖZTÜRK

Öztürk'ten sonra söz alan Milletvekili Adayı Ramazan Can, ‘Bizler siyasetin ekmeğini yiyoruz. Ama asıl siyasetin içinde olan sizlersiniz. Hepinizin emeği geçiyor. Emeğinizi zamanınızı ayırarak bir nevi de bizler için çalışıyorsunuz. Oğuz ağabeyimi bakan yapacağız ve Beşir Beyden sonra Kırıkkale'nin bakanı olacak bizler de onun önderliğinde bir nefer gibi çalışacağız. Acer destinin suyu soğuk olur. Acer desti Abdullah Öztürk kardeşimizle de birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak seçim kutlamalarını Keskin'de yapacağız inşallah. Bu seçim önemli bir seçim. Bizim 3-0 yapamamak gibi bir korkumuz yok. 3-0'ı şu an yaptık zaten. Ama önemli olan yüzde 65 oy alarak 3-0 yapmak' dedi.

AK PARTİ'Yİ YIKAMADILAR YIKAMAYACAKLAR

Programda son olarak konuşan Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise konuşmasında, ‘Bazı çevreler her seçimde Ak Parti'yi nasıl yıpratırız ve oy kaybettiririz diye çalışıyorlar. Ama Ak Parti öyle büyük bir parti ki bugüne kadar yıkamadılar ve bundan sonra da yıkamayacaklar. 2015 seçimleri bir virajdır. Bu virajı birlikte başarıyla döneceğimize inanıyorum. Ak Parti'nin bir önceki seçimde 3-0 yapmasında sizlerin büyük emeği var. Bu seçimde de daha fazla çalışarak oyumuzu yüzde 65 çıkartıp yine 3-0 yapmaya var mısınız? Kırıkkale olarak Eğitimde ilk 10, sağlıkta da ilk 5'in içerisindeyiz. Belediyemiz çalışıyor. OSB ve MKE büyüyor. Artı ve eksileri bir kefeye koyduğumuz zaman artıların daha ağır bastığını görebiliriz' dedi. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız