Yeni yönetim hızlı başladı

Yeni yönetim hızlı başladı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kırıkkale'de yüzde 60-65 oy alacaklarını söyledi. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçileceğini belirten Akçay, eskiden Ahmet Nejdet Sezer gibi

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci kapsamında Balışeyh, Delice, Çerikli ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım’ı ziyaret eden Akçay, burada yaptığı açıklamada Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Kırıkkale’de yüzde 60-65 aralığında bir oy alacaklarını tahmin ettiğini belirten Akçay, ilk turda seçimi kazanmak için Türkiye’de ki bütün teşkilatların çalıştığını bildirdi. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez bir Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından seçileceğini belirten Akçay, önceki dönemlerde meclisten çıkan Ahmet Nejdet Sezer gibi isimlerin Cumhurbaşkanı olduğunu, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da halkın adayı olarak milletin karşısına çıktığını ifade etti.

 

ERDOĞAN’IN SELAMINI İLETTİ

Daha sonra Delice Kaymakamı Mehmet Parlak ve Belediye Başkanı Turgut Özdem’i ziyaret eden Akçay, burada vatandaşlarla da bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın selamını iletti. AK Parti’nin her geçen gün büyüyen bir parti olduğunu belirten Akçay, her dönem oylarının arttığını ve yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kırıkkale’nin önemli bir başarıya imza atacağını söyledi. Akçay, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ve 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci tur oylamasında Kırıkkale’ de Başbakan Erdoğan’ a en yüksek oyun çıkması için çalışacaklarını kaydetti.

 

HER DÖNEM OYUMUZ ARTIYOR

Her dönem oyu artırarak gelen partilerinin Lideri Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde de büyük bir oy alacağını belirten Akçay, büyük bir oy çıkaracaklarını ifade etti.

Akçay, kısa bir süre önce İl Başkanlığı görevine atandığını ve ardından da İl yönetimini belirlediklerini söyledi. Akçay önlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu bu seçime yönelik çalışmalara hemen başladıklarını başta Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Beşir Atalay olmak üzere milletvekillerini Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partinin tüm organlarıyla birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli başarılara imza atacaklarını belirten Akçay, ilk turda Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacaklarını ve Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alacaklarını belirtti.

Akçay, seçim çalışmalarının sürdürüldüğünü ve koordineli bir şekilde çalışmalara hız verdiklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

ÇATI ADAYI PARTİLER KABUL ETMİYOR

2023 vizyonuna için her seçimin önemli olduğunu belirten Akçay, “Çatı aday var ancak iki partide birçok isim bu çatıya destek vermiyor genel müdür tıpış tıpış oy vereceksiniz diyor ama kabul etmeyenler  Başbakanımıza oy verecekler, MHP ve CHP li kardeşlerimiz ve adayı beğenmeyenler bize oy verecek. 10 yıldır Türkiye’yi nerden nereye geldiğini görüyorlar siyaset hizmet aracıdır makamlar geçicidir herkes güzellik ister ama önemli olan bu rahatlığı sağlaya bilmek” şeklinde konuştu.

 

ÜLKEYE HİZMET İÇİN

Akçay konuşmasının devamında, “Bundan 10–12 yıl önce ki ülkeyi hatırlayın kitap aramak için Ankara’ya giderdik. Ama şimdi herkesin masasının üzerinde kitabı hazır onu da geçtik akıllı tahta bile var. Nerden nereye geldiğimiz görmeliyiz sağlık açısından birçok yenilik yapıldı sadece eğitim ve sağlıkta hem ilimizde hem ülkemizde birçok yatırım yapıldı.  5 yıldızlı otel konforunda hastaneler var. Başbakanımız şimdi cumhurbaşkanı olarak ülkeye hizmet edecek”  diye konuştu

 

MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Akçay, “ Hiç aklımıza gelmeyen çalışmalar nasıl yapıldıysa yine en iyi hizmetler yapılacak sizlere çok görev düşüyor. Teşkilat tam olmasa işler yürümez sandıklara sahip çıkmamız için tüm birimlerimizi aktif hale getirmemiz gerekli. Herkes sandıklarına sahip çıkacak, sandık görevlileri sandıklara erkenden gidip görevlerini yapmalı ve görevleri için eğitim vereceğiz ve verdiğimiz kitapçıkları iyi bir şekilde okuması gerekli. Önemli olan Ak Parti davası bu koltuklar gelip geçici. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız. Memleketimiz için çalışacağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız