Yeni yıla sakin girdik

Yeni yıla sakin girdik

Yeni yıla sakin girdik. Kırıkkale?de yılbaşı kutlamalarında Emniyetin aldığı önlemler sayesinde istenmeyen herhangi bir olay yaşanmadı. Kırıkkaleli yöneticiler de vatandaşlarla birlikte oldu. Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile birlikte İtfa

EMNİYETİN ALDIĞI ÖNLEMLER SAYESİNDE

Kırıkkale yeni yıla sakin girdi. TÜPRAŞ Rafinerisi Sosyal Tesisleri başta olmak üzere MKE ve bazı özel işletmelerde özel yılbaşı programları düzenlendi vatandaşlar emniyetin de aldığı önlemler sayesinde yeni yılı huzurlu bir şekilde karşıladı. Eğlence yerlerinde ve içkili lokantaların bulunduğu bölgede özel tedbir alan polis önemli kavşaklarda uygulama yaptı. Uygulamada kayda değer bir olay yaşanmazken polis gece yarısından sonrada vatandaşların huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağlamak amacıyla görevini sürdürdü. Yeni yıl kutlamaları olaysız biçimde sona erdi.

YÖNETİCİLER YENİ YILA VATANDAŞLARLA GİRDİ

Bu arada il yöneticileri de yılbaşını vatandaşlarla birlikte karşıladı. Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile bazı bürokratlar gece yarısından önce İtfaiye Müdürlüğü, Çocuk Yuvası ve Hastaneleri gezerek çalışanların ve çocukların yeni yılını kutladı. Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine gelen Kolat ve beraberindekiler yeni yılın ilk bebeklerine altın taktılar. Yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen ve yılın ilk bebekleri olma unvanını kazanan bebeklere birer çeyrek altın takan vali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz bebeklerin anne-babasına ve memleketimize hayırlı olmaları temennisinde bulundular.     



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü