Yeni Sanayi’de temizlik vakti

Yeni Sanayi’de temizlik vakti

TÜRKYILMAZ, YENİ SANAYİ ESNAFINA ÖRNEK OLDU…

TÜRKYILMAZ, YENİ SANAYİ ESNAFINA ÖRNEK OLDU…

Yeni Sanayi’de temizlik vakti

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, birim müdürleri ve Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hemit Macit ile birlikte Yeni Sanayi bölgesini baştan sona gezerek esnaflara daha temiz olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Türkyılmaz, bir yandan çöp toplarken bir yandan esnaflara çöp poşeti dağıttı ve onlarla sohbet etti.

Daha temiz bir yeni sanayi için esnafları gezerek çöp poşeti dağıtan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bundan sonra çöplerin, çöp poşetine konularak belirlenen saatlerde atılması hususunda uyarılarda bulundu. Yeni Sanayi Sitesini baştan sona temizleten Başkan Türkyılmaz, belediye personeliyle beraber mıntıka temizliği yaptı.

Dükkânların önüne çöp bırakıp, çevrede kötü görüntüye sebep olan esnaflara uyarılarda bulunarak, “Lütfen daha temiz olalım. Siz temiz olmadığınız sürece bizim yaptığımız temizliğin hiçbir önemi yok. Siz ne kadar temizseniz Yahşihan da o kadar temiz” dedi. Yeni Sanayi Bölgesinde daha temiz bir görüntü sağlamak için yapılan genel temizliği sanayi esnafı memnuniyetle karşıladı. Yahşihan Belediyesi ekipleri tarafından yapılan temizlikle Yeni Sanayi Çarşısı tertemiz oldu. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yahşihan Belediyesi temizlik ekiplerine teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü