YENİ SANAYİ SİTESİ’NE 614 DÜKKAN YAPIMI PLANLANIYOR

YENİ SANAYİ SİTESİ’NE 614 DÜKKAN YAPIMI PLANLANIYOR

YENİ SANAYİ’NİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU Sanayi esnafının merakla beklediği ‘Yeni Sanayi Sitesi’ Nisan ayında ihaleye çıkıyor.

MÜJDEYİ TOKİ BAŞKANI BULUT VERDİ 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan dün TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette TOKİ Başkanı Ömer Bulut,  ‘Yeni Sanayi Sitesi’nin yapım işine yönelik ihale tarihinin Nisan ayı olduğu müjdesini verdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, kısa sürede projenin tamamlanacağının sözünü vererek “Şükürler olsun, şehrimiz için söz verdiğimiz projeleri adım adım hayata geçiriyoruz”

KÜÇÜK SANAYİ’DE SU BASKINLARI YAŞANMAKTADIR 

Küçük Sanayi Sitesi hakkında bilgi veren Başkan Saygılı, “Küçük Sanayi Sitesi şehrimizin sanayi mahallesi içerisinde, Alparslan Türkeş Bulvarı ile 1271 Sokak arasında 21 hektarlık alanı işgal etmektedir. Sanayi sitesi konum itibari ile Kırıkkale il merkezine hizmet eden ana ulaşım arterlerine hem cephe hem de bu arterlerin kavşak noktasında bulunmaktadır. Belli bir trafik yükü olan bu kavşak sanayi sitesinin kendi içinde oluşturduğu trafik yükünü de taşımaktadır. Sanayi mahallesi sınırları içerisinde bulunan bir kaç dere yatağının birleştiği sellik site içerisinden geçmektedir. Yoğun yağışın olduğu zamanlarda işyerlerinde bu sellikten dolayı su baskınları yaşanmaktadır. Sanayi sitesinde 1200 adet esnaf faaliyet göstermekte olup 30 m2 ile 100 m2 alanlı iş yerlerinde ticari faaliyet yapılmaktadır. Mevcut dükkanların yüzde 70’i mülk sahibi, yüzde 30’luk kısmı ise kiracıdır”

YENİ SANAYİ SİTESİ’NE 614 DÜKKAN YAPILACAK 

Yeni proje ile bilgi veren Saygılı, “Yeni proje alanı; yaklaşık 40 hektar alan üzerine içerisinde ticari alan, spor alanları, açık otopark, idari tesis ve yeşil alanlar ile birlikte tasarlanmıştır. Alanda, 408 adet 200 m2 ve 206 adet 100 m2 olmak üzere toplam 614 dükkan planlanmıştır. Yeni Sanayi Sitesi’nin Kırıkkale’ye ve esnafımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız