YENİ OTOBÜSLER KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE YOLLARDA OLACAK

YENİ OTOBÜSLER KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE YOLLARDA OLACAK

Kırıkkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan otobüslerin, yeni terminal inşaatının bitmesi ile faaliyete geçmesi bekleniyor

07.00-23.00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERECEĞİ ÖĞRENİLDİ 

Kırıkkale Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan halk otobüslerinin Ocak ayının ikinci yarısında seferlerine başlaması bekleniyor. 58 YOLCU KAPASİTESİNE SAHİP Kırıkkale’de yıllar önce kaldırılan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın seçim vaatleri arasında yer alan Halk Otobüsleri yeniden seferlerine başlıyor.

 Otobüs terminalinde yapılan düzenlemenin ardından mahallere yol alacak olan Belediye Otobüsleri, yeniden yollara çıkacak. 26 oturma alanı ve 36 ayakta yolcu ile toplam 58 kapasiteye sahip olan Belediye Otobüsleri, sabah saat 07.00’dan gece saat 23.00’a kadar Kırıkkalelilere hizmet verecek. 

KARTLAR YAKIN ZAMANDA SATIŞA SUNULACAK 

Çevre dostu olan araçlar aynı zamanda özürlüler içinde oluşturulmuş özel trampası ile araca biniş ve inişleri kolaylık sağlıyor. Elektronik bilgilendirme sistemi bulunan araçlarda ayrıca telefon şarz üniteleri de bulunmakta. Kırıkkale Belediyesince satışa sunulacak olan Tam Kart, Genç Kart, İndirimli Kartlar ile halk otobüslerine biniş sağlanabilecek.  Güvenlik güçleri, belediye çalışanları, basın mensuplarına yüzde 50 indirim uygulanacak. Genç karttan öğrenciler, tam karttan ise vatandaşlar yararlanabilecek.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız