Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır

Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, kente atanan 96 öğretmenin kadrolarına güç katacağını söyledi. Yeni neslin öğretmenlerin elinde olduğunu belirten Okur, ilkeli eğitim anlayışının öğrencilere verilmesi gerektiğini bildirdi.

ÖĞRETMENLERE UYUM SEMİNERİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kırıkkale ve ilçelere atanan 96 öğretmene şehre ve okula uyum semineri verildi. Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, kente atanan 96 öğretmenin kadrolarına güç katacağını söyledi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler yeni nesil, sizlerin esereniz olacaktır” sözünü iyi anlamak gerektiğini belirten Okur şöyle konuştu, “Ümit ediyorum ki yeni atanan öğretmenlerimiz dinamizmleriyle ilimize ciddi katkılar sağlayacaktır. Mutluluğumuzu ifade etmek için atanan her öğretmenimize şehrimizin anlatıyoruz. Onları bu şekilde karşılayıp işlerini hızlı bir şekilde sonuçlandırıyoruz. Bütün öğretmenlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum."

ÖĞRETMENLERİN MOTİVASYONUNA KATKI SAĞLAMAK İSTEDİK

Öğretmenlerin, Türk eğitim sisteminin ve toplumun en değerli varlıkları olduğunu vurgulayan Okur, “Bizleri de öğretmenler yetiştirdi. Öğretmene verdiğimiz değeri göstermek için buradayız. Kırıkkale’ye yüksek puanlarla gelen öğretmenlere `hoş geldin` diyoruz. Onların Kırıkkale’de rahat edeceklerini umuyorum. Burada en genç öğretmenizi çiçeklerle karşılayarak motivasyonlarına katkı sağlamak istedik” diye konuştu. Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, en genç öğretmen olan Saniye Öztürk’e çicek takdim etti. Çiçeklerle karşılanmayı beklemediğini ifade eden Öztürk, "Benim için açıkçası sürpriz oldu. İnşallah bundan sonrası da güzel olacak. Böyle bir uygulamayı düşünenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti