YENİ HEKİM GÖREVE BAŞLADI

YENİ HEKİM GÖREVE BAŞLADI

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı Dr. Tenzile Özkan bir süre önce göreve başlarken, Dr. Özkan, Migren ağrılarına son veren uygulamaları ile dikkat çekiyor.

Migren ağrısına Nöroloji Uzmanı Dr. Tenzile Özkan’la Yaşam’da son

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, hekim kadrosuna yeni bir ismi daha kattı. Hastanede bir süre önce Nöroloji Uzmanı Dr. Tenzile Özkan göreve başladı.  1981 Kazakistan doğumlu olan Özkan, Tıp eğitimini Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Uzmanlık eğitimini ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptı.

 

UZMANLIK ALANLARI

Serebrovasküler hastalıklar, felç, inme, baş ağrısı, Migren, baş dönmesi, vertigo, Epilepsi, Demans, Alzheimer hastalığı, Parkinson hastalığı ve hareket bozuklukları, Elektrofizyoloji, EEG, EMG, Multpl Skleroz konularında uzman olan  Dr. Özkan, Yaşam Hastanesi’nde bu konularda teşhis ve tedavi uygulamalarını sürdürüyor. Hastaneden yeni hekimle ilgili açıklamada, “Nöroloji Uzmanımız Dr. Tenzile ÖZKAN Pazartesi günü hasta kabul etmeye başladı. Tecrübesi ve güler yüzüyle hekim kadromuza güç katıyor” bilgisi verildi.

 

MİGREN AĞRISINA SON

Ayrıca, Migren rahatsızlığı konusunda da açıklama yapılarak, “İlaçlarla geçmeyen Migren ataklarınıza etkili, yan etkisi olmayan bir çözüm sunuyoruz. Yüzlerce kronik Migren hastası oksipital sinir blokajı ( migren blokajı) ile dünyalarını karartan ataklarından kurtuldu. Uz. Dr. Tenzile ÖZKAN hocamızın bizzat uyguladığı tedavi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve randevu için lütfen bize ulaşın” bilgisi paylaşıldı.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız