YENİ DÜNYA DÜZENİ DE ÇÖKECEK

YENİ DÜNYA DÜZENİ DE ÇÖKECEK

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun yapmış olduğu basın açıklamasında yeni dünya düzeninin de çökmenin eşiğine geldiğini ve artık çok kısa bir zamanda tarihin çöplüğüne bir daha geri dönmemek kaydıyla gömüleceğini ifade etti.

YOKSUL 1-2 İDARE EDİYOR

Yoksulun günlük 1?2 dolarla idare etmeye çalıştığını, zenginin ise 50-60 milyar doları gasp ettiğini ifade eden Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkan Faruk Vurgun, Türkiye`de ise AKP Hükümetinin aynı mantıkla ülkeyi yönettiğini; ithalatın neredeyse ihracatın iki katın yaklaştığını, banka ve borsanın yüzde yetmiş oranında yabancıların eline geçtiğini ve öte yandan özelleştirmelere devam edildiğini vurguladı.

 

TÜRKİYE`DE SUNİ BİR RAHATLIK VAR

Vurgun, Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın bu hükümeti tedbir almadıkları takdirde borcun bir trilyona ulaşacağı yönündeki uyarısını hatırlatarak; bunların günübirlik ifadeler ve gerçek dışı mesajlarla ekonominin iyiye gittiğini ifade ettiklerini vurguladı. Oysa tarihin Erbakan Hoca`yı haklı çıkardığını belirten Vurgun, Türkiye`de şu an uygulanan politika gereği sıcak bir paranın dolaştığını bunun da suni olarak bir rahatlık göstergesi ortaya koyduğunu belirtti. Vurgun, bu durumun fazla süremeyeceğini ve bunun sonucunda da toplumsal bir patlamanın temenni etmemekle birlikte yaşanacağını sözlerine ekledi. Vurgun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Saadet Partisi olarak önümüzdeki ilk seçimlerde Allah`ın izniyle iktidara gelerek son 15 senedir ülkemizin getirildiği bu karanlık durumdan kurtaracağız ve 54. Hükümetin yarım kalan icraatlarına kaldığımız yerden devam edeceğiz? dedi

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız