Yeni damak tadınız, Güney Tantuni

Yeni damak tadınız, Güney Tantuni

Kırıkkale?de 20 yıldır lokantacılık sektöründe olan Murat Güney ve Emrah Güney, Güney Tantuni ve Döner Salonunu hizmete açtı. Yenidoğan Mahallesi Menderes Caddesi Nursen AVM karşısına açılan Güney Tantuni ve Döner Salonu?nda uygun fiyatlar Kırıkkaleli va

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Döner, köfte, tantuni, kebap, iskender ve çorba çeşitleri ile Kırıkkale vatandaşlarına hizmet verecek. Lokantanın kısa zaman içerisinde büyük bir ilgi gördüğünü ve her geçen gün müşteri memnuniyetinin arttığını belirten İşletme sahibi, Murat Güney ?20 yıldır lokanta sektöründe hizmet verdim ve şimdi yeni işyerimi açarak hizmet veriyorum. İşyerimizde hijyene önem vererek çalışma yapıyoruz. Lokantamız sabah 06.00?dan gece12?ye kadar açık kalacaktır. Yine evlere her saat servisimiz vardır? dedi.

EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ

Personeli ile birlikte Kırıkkale halkına en iyi hizmeti vermek için gayret göstereceğini belirten Güney ?20 yıllık kasaplık mesleğim boyunca tantunici olarak biliniyordum. Şimdi ise yeni bir lokanta açarak Kırıkkalelilere hizmet vermeye çalışacağım. Sektörü bilmemin avantajı olarak yapılan ürünün kalitesini anlıyorum. Lokantamızda hijyene ve ürünlerin taze olmasına önem vereceğiz. Ben ve personelimiz için en önemli şey kalitedir. Kaliteli tantuniyi Kırıkkale halkı ile buluşturacağız? dedi.  Güney Tantuni ve Döner Salonunun da ise fiyatlar;  et tantuni 5 TL, tavuk tantuni 2.5 TL,  Arnavut ciğeri 4 TL, İskender 6 TL, Et Döner 4 TL ve Tavuk Döner 2 TL olarak satılıyor.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım