Yeni Çınar, lezzetin yeni adresi

Yeni Çınar, lezzetin yeni adresi

Kırıkkale'mizin genç girişimcileri Ahmet Altundağ ve Kadir Er'in elbirliğiyle hizmete sundukları Yeni Çınar Restaurant ve Düğün Salonu kapılarını müşterilerine açtı.

AÇILIŞINI MEHMET ALTUNDAĞ YAPTI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ’ın açılış kurdelesini kestiği Yeni Çınar Restaurant ve Düğün Salonu, yapılan duanın ardından müşterilerine hizmet vermeye başladı. Kırıkkale-Keskin Yolu 3. Kilometresinde, MKE Barut Fabrikası ve Hurdalık kavşağının karşısında kısa bir süre içerisinde inşa edilen mekân, hem lokanta hem de düğün salonu olarak hizmet verecek. Yazlık ve kışlık düğün salonu bölümleri olan mekânın Kırıkkale düğünlerine ayrı bir hava getirmesi bekleniyor.

TÜM ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLERİZ

Birbirini seven çiftlerin en mutlu günlerini farklı bir ortamda ve farklı bir hizmet anlayışıyla geçirmeleri için bu mekânı Kırıkkale halkının hizmetine sunduklarını belirten Ahmet Altundağ ve Kadir Er, “Şehrin yoğunluğundan uzak ama şehre çok fazla uzak olmayan konumuyla gerek lokanta gerekse düğün salonu olarak tüm halkımızı bekliyoruz. Açılışımızın da 14 Şubat’a rastlamasını sağladık ki sevenler,  bu özel günlerini, düğünlerini yapacakları bu özel mekânda geçirsinler. Tüm çiftlere mutluluklar dileriz” dediler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım