Yeni bir yıla adım atıyoruz

Yeni bir yıla adım atıyoruz

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, 2014 yılının sona ermesi münasebetiyle yayımladığı mesajda, ilin 2014 yılında gelişerek büyüdüğünü ve ilimizde önemli yatırımların yapıldığını söyledi.

YAŞANABİLİR BİR İL

Kolat, yayımladığı mesajda; “Kırıkkale’de sizlerle birlikte 2014 yılını geride bırakarak yeni bir yıla adım atıyoruz. 2015 yılının Ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve insanlık alemi için barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2014 yılı Kırıkkale’miz için son derece verimli bir yıl olmuştur. Devletimizin ve Hükümetimizin destekleriyle her geçen gün Kırıkkale’nin çehresi değişmektedir. İlimize kazandırılan ve halkımızın hizmetine sunulan yeni yatırımlarla, Kırıkkale daha iyi yaşanabilir hale gelmektedir. Özellikle son dönemde gerek kamu yatırımları ve hizmetleri, gerekse özel sektör yatırımları alanında önemli gelişmeler ve ilerlemeler yaşanmaktadır.”dedi.  

DEVAM EDECEĞİZ

Kolat, “Bu kapsamda Türkiye’de ilk defa Kırıkkale’de kurulan Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Kırıkkale Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi, MKE Yeni Çelikhane Tesisi, Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı, Ankara-Delice-Samsun Otoyol Projesi, Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi, Yeni Hükümet Konağı Binası, Nur Camii ve Külliyesi, Yeni Adalet Sarayı Projesi gibi yatırımlar ve önemli çalışmalar titizlikle yürütülmektedir.  Tüm bu çalışmalarla birlikte vatandaşlarımızın yaşam memnuniyetini arttırıcı ve insan odaklı hizmet-yönetim anlayışı sergilenmektedir. Devlet olarak her zaman halkımızın yanında ve yakında olduk, onlarla sağlıklı iletişim kurduk, acısını, derdini, hüznünü ve sevincini paylaştık, daha çok paylaşmaya da devam edeceğiz.”diye konuştu.

DEVLET-MİLLET KAYNAŞMASI

Kolat, “Devlet-millet kaynaşması ve kucaklaşmasını tesis etmek için tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Devletin gülümseyen yüzü, sıcak yüzü ve şefkatini vatandaşlarımıza daha çok hissettirmeye gayret sarf ettik, etmeye de devam edeceğiz. Devlet kapısı, engeller kapısı değil çözüm kapısıdır. 2014 yılından olduğu gibi 2015 yılında da Kırıkkale’nin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle daha çok çalışmaya devam edeceğiz. İlimizde büyük bir uyum içerisinde tüm paydaşlarla istişare, işbirliği, elbirliği ve gönül birliği içerisinde olacağız. Ortak aklı egemen kılacağız.”şeklinde konuştu.

YENİ YILI KUTLADI

Vali Kolat, Bu duygu ve düşüncelerle, şehit aileleri ve gazilerimizin, siyasi parti temsilcilerinin, esnaf, sanayici ve işadamlarımızın, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, basın mensupları ve tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin yeni yılını gönülden tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice yıllar diler, selam ve saygılarımı sunarım.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ