Yeni başkan Bedir

Yeni başkan Bedir

Kırıkkale Anadolu Lisesinde Okul Başkanlığı seçimi heyecanı yaşandı. 3 adayın katıldığı seçimi Türkçe Matematik 12?nci sınıf öğrencisi Ali Kemal Bedir 313 oyla kazandı.

YILMADAN ÇALIŞTIK

İl meclisi seçimlerinde Kırıkkale Anadolu Lisesini, Ali Kemal Bedir temsil edecek. 1 haftalık bir seçim propagandasının ardından seçimi kazanan Bedir, kazandığı seçim sonrasında mutluluğunu tüm öğrencilerle paylaştı. Kendisine destek verenlere teşekkür eden ve okulu en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Bedir, ?Seçimlere ilk aday olduğumda endişeliydim. Okulumu temsil etmekte sorun yaşar mıyım diye tereddütlerim vardı. Ama destek veren arkadaşlarımı görünce yılmadan bu işi sonuna kadar götürmem gerektiğini anladım. Hiç kimsenin şüphesi olmasın onları en iyi şekilde temsil edeceğim? diye konuştu.

DESTEK OLACAĞIZ

Seçime katılan adaylardan Barış Durmuş ise ?Bir hafta içerisinde çok şey öğrendim. Seçimi kazanamadım ama seçimden başka her şeyi kazandım. Dostlarım, arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı. Başkan olmayı isterdim, ama üzülecek bir durum yok. Ali Kemal Bedir arkadaşımızın aldığı oy sayısı bizden daha çok hak ettiğini gösterdi. Bizi il meclisinde temsil edecek ve bunu en iyi şekilde yapacaktır. Seçimlerde rakiptik ama şimdi iki dost olduk. Ne zaman isterse ona destek olmaya hazırım? şeklinde konuştu.

555 OY KULLANILDI

Seçimin gerçekleştiği sırada okulunu Liseler arası Basketbol maçında temsil eden ve maçın kazanılmasında önemli rol oynayan Berkay Akoğul ise seçimlerde en arka sıra yer aldı. Oylamalarda adayların aldığı oylar ise şu şekilde gerçekleşti. Ali Kemal Bedir 313, Barış Durmuş 155 ve Berkay Akoğul ise 72 oy aldı. Toplam 555 oyun kullanıldığı seçimlerde 540 geçerli oy kullanılırken, 15 oy ise geçersiz sayıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti