Yeni araç hizmete hazır

Yeni araç hizmete hazır

Bahşılı Belediyesi araç filosuna 2 milyon TL değerindeki yeni çöp toplama aracını eklendi. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, gerçekleşen teslimat töreninde direksiyona geçti, aracı görevlilere teslim etti.

TEKİN BİLGİ VERDİ

Başkan Tekin, "Bu araç ilçemizin temizlik işlerinde kullanacağımız bir araç. Toplam maliyeti 2 milyon TL olan aracın 500 bin TL'sini belediyemiz karşıladı. Geri kalan miktarı ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldık. Rabbimin izniyle ve AK Partimizin desteğiyle ilçemize kazandırdık." şeklinde konuştu.

 

PERSONELE TESLİM ETTİ

Başkan Tekin, Belediye'nin araç filosunu genişletmeye devam edeceklerini belirterek, "Kontağı çevirdik, temizlik araçlarımızla birlikte ilçemizde kullanacağız. Durmak yok, çalışmaya devam diyoruz. Şimdi bismillah diyerek kontağı çevirip görevli arkadaşlarımıza vereceğiz, hayırlı olsun." diyerek aracı görevliye teslim etti. Bahşılı Belediyesi'nin yeni aracı, ilçenin daha temiz ve düzenli bir görüntüye sahip olmasına katkı sağlayacak. Belediye, hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız