Yeni Anayasa ile Türkiye gelişecek

Yeni Anayasa ile Türkiye gelişecek

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Türkiye?nin geliştiğini ve çağdaş bir ülke konumuna geldiğini söyledi. Demokratikleşme adı altında atılan adımların önemli bir gelişme olduğunu bildiren Atalay, yeni anayasa ile birlikte

ÜLKEDE KARDEŞLİĞİ TESİS ETMEK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Tesisleri`nde düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Atalay, AK Parti olarak Türkiye`de kutlu bir misyonu, kutlu bir hareketi hep beraber yürüttüklerini söyledi. Atalay, "Biz kutlu misyonun temsilcileriyiz. Ülkemizin, milletimizin gelişmesine, daha iyi günlere ulaşmasına hep beraber hizmet ediyoruz, gayret ediyoruz, koşturuyoruz. Rabbim inşallah ülkemizi nice güzel günlere ulaştırsın, daha nice ramazanlara ve bayramlara ulaştırsın. Hayırla, huzurla, sağlıkla ve en önemlisi kardeşlikle. Çünkü kardeşlik hukuku ve bilinci içinde milletimizin birliği bütünlüğü her şeyin başında. AK Partinin bir misyonu da ülkede kardeşliği tesis etmek" diye konuştu. AK Parti`nin ülkenin her köşesinde olduğunu söyleyen Atalay, "Biz hep şunu diyoruz; AK Parti Türkiye`de bütünlüğün, birliğin, kardeşliğin çimentosu ve teminatı? diye konuştu.

O ZAMAN DAHA DA GÜÇLENİYORUZ

Atalay konuşmasının devamında ?Türkiye`nin her köşesinde varız, her İlinde, İlçesinde, Beldesinde, köyünde temsil ediliyoruz, Türkiye`nin tamamını temsil ediyoruz ve bu ülkede kardeşliği tesisi edecek olan da AK Parti`dir. Bizim bu yöndeki çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. AK Parti`li olmak, daha fazla sevgi, daha fazla çevreye ilgi, daha fazla kardeşlik yapmaktır. Biz öfkenin partisi değiliz. Biz çiğ kısır tartışmalarının partisi değiliz. Biz öyle kısır, günlük tartışmalar içerisinde siyaset yapan bir parti ya da kişiler değiliz. Çevremiz hep daha fazla sevgi, daha fazla ilgi göstermek durumundayız? şeklinde konuştu.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA GAYRET ETTİK

Atalay ? İnsanlara daha fazla yardım eli uzatmak durumundayız. O zaman daha da güçleniyoruz" dedi. İftar yemeğine AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, partililerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir ise ? Bu güzel mekânda güzel insanlarla buluşmak son derece keyif verici inşallah çok verimli ve hayırlı bir çalışmanın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Ramazanda partimizin bütün kademeleriyle binlerce aileye ulaştık. Binlerce yoksul insanımızla buluştuk ve kimsesizlerin kimi olmaya gayret ettik? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız