Yeni Mahallede Saadet Rüzgarı

Yeni  Mahallede  Saadet Rüzgarı

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Yeni Mahallenin sorunlarını dinlemek için mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Partilerle ile birlikte yapılan ziyaretlerde Yeni Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Mahir Yılmaz sorunl

Yeni Mahalle  Hizmet alamıyor

Mahallemize  hitap edecek çocuk parklarının olmadığını söyleyen vatandaşlar mahallenin altyapı sorunları olduğunu ifade ederek Yağmurda, çamurda sıkıntı yaşıyoruz dediler. Sorunlarının çözümü noktasında Belediye yetkililerine ulaşamadıklarını söyleyen vatandaşlar seçimlerde gereken cevabı onlara vereceğiz diyerek Mahir Yılmaz`a destek sözü verdiler.

Artık Milli Görüş Belediyeciliği ile Tanışma Vakti Geldi

Sorunları not eden Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz,   “Kırıkkale`nin bir çok mahallesinde vatandaşların benzer konulardan şikayetçi olduğunu söyleyerek Allah’ın izniyle 30 Mart`ta seçilirsek tüm bu sorunları ortadan kaldıracağız” dedi.

İsteyen herkesin kendisine ulaşabileceğini ifade eden Mahir Yılmaz,  “Milli Görüş belediyeciliğinin ne olduğunu, Milli Görüş belediyeciliği iktidara geldiğinde nelerin değişeceğini, nasıl bir hizmet verileceğini göreceksiniz artık milli görüş belediyeciliğiyle tanışma vakti geldi şeklinde konuştu.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız