Yeni yıl, yeni umut ve beklenti demek

Yeni yıl, yeni umut ve beklenti demek

BAŞARI, MUTLULUK, ÜMİT

Yeni yıl, yeni umut ve beklenti demek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Öztürk mesajında her yeri yılın yeni umutlar, güzellikler ve ümitlerin beklendiği günler olduğunu söyledi.

BAŞARI, MUTLULUK, ÜMİT

Öztürk, mesajında, her yeni yılın başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerin filizlendiği bir yıl olduğunu belirtti.

YENİ BİR YIL DAHA

Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti: "Yeni umutlarla, beklentilerle karşıladığımız 2018 yılında da Türkiye´nin her alanda gelişmesi, ilerlemesi, kalkınması ve yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacaktır. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur. Gerekli irade, azim ve cesareti gösterebildiğimiz takdirde, yarının daha güçlü, daha huzurlu, daha müreffeh, bölgesine ve uluslararası sisteme yön veren Türkiye´sini hep birlikte inşa edeceğimizden şüphe duymuyorum. Yeni yılda Rabbimden toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum."

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ