Yeni yıl sendikamız için daha da verimli geçecek

Yeni yıl sendikamız için daha da verimli geçecek

ÖCAL 2015´İ DEĞERLENDİRDİ

Yeni yıl sendikamız için daha da verimli geçecek

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi 2016 yılı ilk Yönetim Kurulu Toplantısını Şube Başkanı Mürsel Öcal´ın başkanlığında gerçekleştirdi.

OLAĞAN KURUL

Şube binasında gerçekleştirilen olağan aylık toplantının2016 yılının teşkilatta ve üyeleri için hayırlara vesile olması için dualar ile açıldı.  Toplantıda 2015 yılı değerlendirilirken, 2016 yılında işyerlerindeki üyelere menfaatine yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.  Öcal, yeni yılın başta ülke olmak üzere tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hâkim olduğu bir yıl olmasını diledi.

ACI VE TATLISIYLA

2015 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını, 2016 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilediğini ifade eden Öcal, "Yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikli dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Yeni bir yıla girerken duamız ve temennimiz bu yöndedir. Özellikle Müslüman coğrafyasında yaşanan acıların son bulması, ülkemiz ve memleketimizin yaşadığı problemlerin sona ermesi nasıl dileğimiz ise, olumlu gelişmelerin yaşanacağı, insanımızın huzur, refah ve mutluluğunun artacağı da en büyük inancımızdır.? dedi.

DAHA VERİMLİ

Öcal, ?İnşallah 2016 yılı ilimiz ve sendikamız için daha da verimli geçecek. Sendikamızın her alanda gelişim sağlaması için daha fazla katkı verip ortak akılla hareket etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2016 yılının ve bundan sonraki yılların tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah´tan temenni ederim." ifadelerini kullandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü