Yeni YAŞAM´da ilk doğum oldu

Yeni YAŞAM´da ilk doğum oldu

ÜNLÜ DOĞUM UZMANI OP. DR. TEKİN KALE HASTANENİN İLK BEBEĞİNE ALTIN TAKTI

ÜNLÜ DOĞUM UZMANI OP. DR. TEKİN KALE HASTANENİN İLK BEBEĞİNE ALTIN TAKTI

Yeni YAŞAM´da ilk doğum oldu

Hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde operasyonlara da başlandı. Önceki gün ilk doğum gerçekleştirilirken, hastane yöneticisi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tekin Kale, ilk bebeğe altın taktı.

ALTIN TAKILDI

Yeni binasında hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde operasyonlar da başladı. Hastanede ilk doğum önceki gün gerçekleştirildi. Şu ana kadar üç bebeğin doğumu yapıldı. Başarılı operasyonlarla üç bebek dünyaya gelirken, ilk doğum ve ilk bebek münasebetiyle hastane yöneticisi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tekin Kale ilk bebeğe altın takarak ailenin bebek heyecanı ve mutluluğuna ortak olunmasını sağladı.

DR. KALE ALTIN TAKTI

Bebek mutluluğu yaşayan aileleri tebrik eden Op. Dr. Tekin Kale, Esila Nur Atar ismi verilen ilk bebeğin ailesini de tebrik etti ve bebeğe bir altın taktı. Kale, ?Kırıkkale´miz için güzel bir hastane oluşumu sağladık. Gerek hekim kadromuz ve gerekse teknik personelimiz ile tıbbi cihazlarımız her türlü operasyonlar için müsait. Doğum servisinde ilk bebeğimiz dünyaya geldi. Ailesini tebrik ediyoruz. Onlarla birlikte biz de heyecan ve mutluluk yaşadık. Esila Nur Atar ismi verilen bebek bizim ilk bebeğimiz oldu. Allah mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür versin? dedi.

24 SAAT HİZMET VERİLİYOR

Hastanede doğum yapan anneler, hastane standartlarının çok iyi olduğunu söylediler ve tebriklerini iletiler. Doğum heyecanı yaşayan aileler kendilerine gösterilen ilgiden de son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Doğum servisinde anneler ile birlikte hastane personeli de heyecan ve mutluluk yaşamaya başlamış durumda. Doğum için sırada birkaç ailenin daha olduğu bildirildi. Hastanenin doğum servisi yoğun bir çalışma temposuna girmiş durumda. Servis 24 saat sağlık hizmeti veriyor.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!