Yeni Türkiye yolunda Hep beraber birlikte

Yeni Türkiye yolunda Hep beraber birlikte

Türkiye Gençlik Teşkilatı Referandum sürecinin ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla TGT Genel Merkezi´nde Tüm İl Temsilcileriyle birlikte toplantı yapıldı.

REFERANDUMA YÜZDE 1,5 KATKIMIZ VAR

TGT Genel Başkanı  Hakan Polat  vatanın Birlik ve Beraberliği için Sayın Cumhurbaşkanımıza Referandum süreci boyunca destek veren tüm il ve ilçe temsilciliklerine teşekkürlerini  iletti. 

Zor kazanılan Evet zaferinde TGT´nin en az yüzde 1,5 katkısı olduğunu belirten Polat. Allah vatanımıza ve milletimize Yeni Türkiye yolunda yardımcı olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden bir kez daha teşekkürlerimi sunarım? dedi.  

 

TGT BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

TGT´nin Türkiye´nin gelişmesi için vermiş olduğu desteğin belki de ülkemizin kaderini belirlediğini söyleyen Polat, bundan sonraki süreçte TGT´nin stratejisi hakkında bilgi verdi. 

Tgt  Genel Başkanı  Hakan Polat Genel Başkan Vekili Ömer Tekiner, Teşkilat Başkanı Tahir Ersöz, Genel  Sekreter  Muharrem Yıldırım , Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Özel, Mehmet Ali Yavuz, Kadın Kolları,Gençlik Kolları `da hazır bulunduğu toplantıda gelecek dönemde gençliğin eğitimi ve sosyal faaliyetleriyle ilgili projeler görüşüldü. Uyuşturucuyla mücadeleye hız verileceği, spor klübünün kurulması ve özellikle bayanların topluma kazandırılması konuları ele alındı.

 

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı