Yeni sistem ile Türkiye kazanacak

Yeni sistem ile Türkiye kazanacak

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY SON BİR HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY SON BİR HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

Yeni sistem ile Türkiye kazanacak

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve il teşkilatı, son haftayı mahalle ve ilçe programları ile geçirdi. Miting ve programlarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak halk oylaması için destek isteyen Akçay yeni sistem ile Türkiye´nin kazanacağı güven ve istikrar sayesinde sürekli ilerleyen ve büyüyen bir ülke haline geleceğini dile getirdi.

MAHALLE MAHALLE, SOKAK SOKAK ÇALIŞMA

25 Şubat tarihinde Ankara Arena´da başlatılan referandum çalışmalarının ardından sahaya inerek köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde düzenlenen etkinliklerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve anayasa değişikliğini anlatan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve İl teşkilatı son haftayı da oldukça yoğun geçirdi.  Düzenlenen mahalle mitingleri, ilçe toplantıları, ev toplantıları, radyo programları, gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri ve vatandaş sohbetlerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğini anlatarak 16 Nisan´da gerçekleştirilecek halk oylaması için destek isteyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 25 Şubat´tan bu yana teşkilatın her kademesinin Kırıkkale´nin dört bir yanında referandum çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

MESELE MEMLEKET MESELESİ

Son ana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Akçay ?Düzenlediğimiz ev toplantıları, mahalle mitingleri, esnaf ziyaretleri ve çeşitli toplantılarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve anayasa değişikliğini halkımıza anlatıyoruz. Bu mesele memleket meselesi. Kişi, yada partilerin meselesi değil. Hayır kampanyası yürütenler bu zamana kadar bu meseleyi kişi ya da parti meselesi gibi lanse etmeye çalışsa da bu işin özü memleket ve memleketimizin geleceği meselesi. Ülkemizin geçmişine baktığımızda büyüme ve kalkınma hızının yakalandığı dönemler siyasi istikrarın yakalandığı dönemlerdir. AK Parti´nin geride kalan 15 yılda yakaladığı istikrar ve güvenle ülkemizi getirdiği konumda ortada? şeklinde konuştu.

İSTİKRAR VE GÜVEN SÜREKLİ HALE GELECEK

?15 yılda AK Parti iktidarının ülkemizde yakaladığı güven ve istikrar sayesinde Türkiye´de hem siyasi hem de ekonomik alanda birçok atılımlar yapıldı? diyen Akçay ?Geçmiş dönemlerde yaşanan siyasi krizler, yaşanan siyasi krizlerden ötürü meydana gelen ekonomik krizler tüm halkımızın malumudur. Güven ve istikrarın hâkim olduğu ülkemizde, Dünyada yaşanan ekonomik krizler bile büyük etkiler yaratmamıştır. İşte bu güven ve istikrarın devam etmesi için referandumdan güçlü bir evet kararı çıkmalıdır. Bu mesele bir siyasi partinin iktidarı meselesi değildir. Bu mesele ülkemizde hükümetlerin sürekli ve istikrar ve güven ortamında milletimize hizmet edebilme meselesidir. Çünkü yeni sistem ile göreve gelecek Cumhurbaşkanının yani hükümetin halkın en az yüzde 51´inin oyunu alması gerekmektedir? şeklinde konuştu.

MİLLETİN İRADESİ HÜKÜMETE HÂKİM OLACAK

16 Nisan´da çıkacak güçlü evet kararı ile Türkiye´nin önü kesilemeyen, hem kendi hem de bölgesinin kaderini belirleyen bir ülke haline geleceğini belirten Akçay ?16 Nisan ülkemizde bir dönüm noktası olacak. Sandıktan çıkan güçlü evet kararı ile ülkemiz istikrar ve güven ortamında sürekli büyüyen bölgesinde güç ve söz sahibi bir ülke haline gelecek. Referandumda ülkemizde siyasi ve hükümet krizleri kelimeleri tarih olacak. Yürütme ve yargıda çift başlılık ortadan kalkacak. Milletin iradesi sandıktan çıkacak ve doğrudan hükümeti belirleyecek. Millet iradesi ülkemizin yönetimine hâkim olacak. Yani 16 Nisan ülkemiz ve milletimiz için yeni bir milat olacak. Sandıktan çıkacak güçlü evetle Türkiye daha güçlü olacak? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı