Yeni mezarlığı oraya yapalım!

Yeni mezarlığı oraya yapalım!

MEZARLIK SORUNU BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI´NIN TALİMATIYLA GİDERİLDİ

MEZARLIK SORUNU BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI´NIN TALİMATIYLA GİDERİLDİ

Yeni mezarlığı oraya yapalım!

Kırıkkale´nin uzun zamandır gündemini meşgul eden mezarlık sorunu mezarlık sorunu ortadan kalkıyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın, talimatıyla başlayan çalışma son aşmaya geldi. Kent ormanı bölgesinde yapılan çalışmada yer devir işlemi tamamlandı.

DEVİR VE İZİN İŞLEMİ TAMAMLANDI

Şehirdeki mezarlıkların yetersiz kalması nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, daha önceki aylarda bir çalışma yapılması için talimatlar vermişti. Bu çalışmalar neticesinde şehrimizin yeni mezarlık yeri tespit edilerek çalışmalar başlatılmıştı. Kent ormanı mevkiinde belirlenen alanda yeni mezarlık oluşturulacak. Yer belirleme çalışması tamamlanırken, yerin devri ve izni konusunda çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

ŞEHİR YENİ MEZARLIĞINA KAVUŞACAK

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kent Ormanı mevkiinde yapılacak olan yeni mezarlık alanında incelemelerde bulundu. Alanı baştan sona kadar gezen Başkan Saygılı, yeni mezarlık alanında gerekli düzenlemelerinin ardından şehrimizin yeni mezarlık alanına kavuşacağını ifade etti. Gerekli devir ve izin işlemlerinin tamamladığı belirtilen alanda çalışmaların biran önce başlaması için talimatlar veren Belediye Başkanı Saygılı, şehrimizin mezarlık ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayacağını söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü