Yeni cazibe merkezi olacak

Yeni cazibe merkezi olacak

KIRIKKALE´NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK YATIRIM İÇİN İHALE YARIN

KIRIKKALE´NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK YATIRIM İÇİN İHALE YARIN

Yeni cazibe merkezi olacak

MKE Kurumundan Kırıkkale Belediyesine devrolan ve ticari alan olarak belirlenen ve konumu açısından cazibe yaratacak alan için 20 Nisan Cuma günü ihale yapılacak.

ŞEHİR TİCARETİ CANLANACAK

Kırıkkale, şehrin ticaretinin canlanması açısından yeni bir alana daha kavuştu. Büyük Şehir Parkı yanında Valilik, Adliye Sarayı ve çarşı merkezine çok yakın olan ve daha önce MKE´ye ait olan alan için Kırıkkale Belediyesi ihaleye çıktı. İhale 20 Nisan Cuma günü saat 14.30´da gerçekleştirilecek.

ÇOK YÖNLÜ VE ÇOK AMAÇLI BİR SAHA OLACAK

Belediye´den yapılan açıklamaya göre kazanılan alan, şehrin modern bir görünüm elde etmesini sağlayacak. Konut ve sosyal tesis olarak belirlenen alana ihale sonrası iş merkezi, alışveriş merkezi, yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, ofis, büro, lokanta, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları yapılabilecek. Ayrıca bu işlevler bir arada kullanılabileceği gibi, ayrı bloklar şeklinde de projelendirilebilecek. Belediye tarafından yapılacak ihalede, ticaret ve konut inşaatların işe başlama süresinden itibaren 900 gün sonra tamamlanması şartı bulunuyor. İhaleyle ilgili ayrıntılı bilgiye Kırıkkale Belediyesi resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü