Yedi düvele sesimizi duyuracağız

Yedi düvele sesimizi duyuracağız

HALKIMIZ TOPYEKÛN MİLLİ İRADEYE DESTEK VERDİ

Yedi düvele sesimizi duyuracağız

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, askeri kalkışmaya tepki göstererek milleti meydanlara davet etti. Öztürk, önümüzdeki Pazar günü yapılacak demokrasi eyleminde yedi düvele seslerini duyuracaklarını söyledi.

SORUNLARI DİNLEDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Öztürk nöbetçi vekil kapsamında Kırıkkale´ye gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. İlk olarak basın mensuplarıyla bir araya gelen Vekil Öztürk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Pazar günü meydanlarda olacaklarını söyleyen Öztürk, ?Parti ayrımı yapmadan tüm Kırıkkale halkımız ile meydanda buluşacağız? diye konuştu.

DAVET ETTİ

Pazar günü tüm Kırıkkale halkını Cumhuriyet Meydanı´na davet eden Öztürk, ?7 Ağustos Pazar günü tüm Kırıkkale halkımızı partili ayrımı yapmaksızın meydanlara bekliyoruz. 15 Temmuz´dan bugüne kadar olağanüstü günler yaşadık. Milletimiz kendini tankın, tüfeğin önünde göğsünü siper etti. Türkün gücünü bir kez daha gösterdiler.?

KENDİ BELEDİYEMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ

Sulakyurt ilçesini ziyarete ederek hemşerileri ile bir araya geleceğini söyleyen Öztürk, ?Sulakyurt´u kendi belediyemiz olarak görüyoruz, hiçbir zaman muhalif gözü ile görmedik. Kaymakamımızı ve Sulakyurt Belediye Başkanımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinleyeceğiz? diye konuştu. Vekil Öztürk son olarak TBMM´nde yapılan çalışmalar hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

MİLLİ İRADEYE DESTEK VERDİLER

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası vatan hainlerinin başarılı olmadığını belirterek, ?15 Temmuz akşamı nöbete başladık ve nöbetimize Pazar gününe kadar devam edeceğiz. Halkımıza teşekkür ederim. Milli iradeye destek verdiler. Ben tüm Kırıkkale halkımızı Pazar günü saat 18.00´da Cumhuriyet Meydanı´na davet ediyorum? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız