Yaz Tenis Turnuvasında muhteşem son

Yaz Tenis Turnuvasında muhteşem son

29 Mayıs 2013 tarihinde Başpınar Spor Kompleksi Tenis Kortlarında başlayıp 31 Mayıs 2013 tarihinde sona eren turnuvada birbirinden güzel maçlar oynandı.

KIRAN KIRANA MÜCADELE
İlimizde ikincisi düzenlenen Yaz Tenis Turnuvasının açılışını Vali Ali Kolat yaptı. Birbirinden güzel maçların oynandığı turnuvada Vali Kolat ilk gün maçlarını izledi ve turnuvaya katılan sporcularla sohbet ederek bütün sporculara başarılar diledi. Yaz Tenis Turnuvasında erkeklerin finalinde Ayhan Çelik ile Tolga Oruç karşılaştı. Çelik rakibini setlerde 2-0 üstünlük sağlayarak erkeklerde şampiyon oldu. Kızlarda Ülkü Özatar ile Dilek Ulusal Karşılaştı. Dilek Ulusal başa baş geçen mücadelenin sonunda setlerde 2-1 yenerek kızlarda şampiyon oldu.
YENİ BİR SPOR
Tenis İl Temsilcisi Turan Yılmaz ödül töreninde yaptığı konuşmada, Tenis İl Temcilciğinin düzenlediği Yaz Tenis Turnuvasının, tenis sporunu geniş kitlere yayarak, tenisin ilimizde popüler sporlar arasına sokmayı amaç edindiklerini bildirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ise Tenisin ilimiz için yeni bir spor olduğunu her geçen gün tenise olan ilginin arttığını söyledi. Ünlü, tenisin spora ilgisi olan herkesin yapabileceği bir spor olduğunu tenis antrenörünün özverili çalışmaları neticesinde 12-13 yaş gruplarında ki sporcuların il dışında yapılan şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek birçok derece aldıklarını belirtti. Ünlü konuşmasının sonunda turnuvada dereceye giren bütün sporculara başarılar diledi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ