Yaz okulunu başarıyla bitirdiler

Yaz okulunu başarıyla bitirdiler

Kırıkkale'de dil eğitiminde kendini ispatlayan BRITISH CULTURE Dil Kursu, yaz okulunda başarılı olan öğrencilerine sertifikalarını verdi. Kurs binasında düzenlenen törende, velilerde hazır bulundu. Öğrenciler, İngilizceyi kursunu başarıyla bitirmenin key

130 SAATTEN OLUŞTU

BRITISH CULTURE Dil Kursu Müdürü Özcan Kılıç, “5 Haziran 2014 tarihinde başlayıp bugüne kadar devam eden ve muhtelif yaş gruplarından oluşan öğrencilerimizin İngilizce yaz kurs programları bugün bitmiş bulunmaktadır. 130 saatten oluşan bu İngilizce Kursumuzun yanı sıra öğrencilerimize Yabancı İngilizce Öğretmenlerimizden SPAEKING (konuşma) dersleri, gitar ve satranç kursları da verilerek tatil dönemlerini verimli bir şekilde değerlendirilmeleri sağlanmaya çalışılmıştır.”dedi.

BİLİNCİNDE OLAN

Yabancı dil eğitiminin giderek zaruret halini aldığı belirten Kılıç, “Bunun bilincinde olan velilerimizi kutluyoruz. BRITISH CULTURE Dil Kursu olarak kendi yöremizde 12kişilik sınıflarda, her türlü teknolojinin kullanıldığı bir sistemle, mükemmel öğretim kadrosu ve yurtdışı yayınları ile öğrencilerimize eğitim ve öğretim sektörüne düşen sorunluluk anlayışı içerisinde, güven ve kaliteye dayalı bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürme gayret ve anlayışı içerisindeyiz.”diye konuştu.

DEVAMINI DİLİYORUM

Kılıç, “Bu amaçla bugün kurs bitirme belgelerini alan tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum.”şeklinde konuştu. Kurs binasında düzenlenen törende, velilerde hazır bulundu. Öğrenciler, İngilizceyi kursunu başarıyla bitirmenin keyfini pasta keserek kutladılar.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti