Yaz geldi, çalışmalar arttı

Yaz geldi, çalışmalar arttı

Kırıkkale?de havaların ısınması ile birlikte, inşaat sektörü hızlandı. Kış aylarında havaların soğuk olmasından dolayı, durma noktasına gelen inşaat sektörü, baharın gelmesi ile yeniden hareketlendi. Öte yandan Kırıkkale Belediyesi, park ve bahçelerde yen

İNŞAAT SEKTÖRÜ YÜKSELDİ, PARKLAR YENİLENİYOR

Havaların ısınması ile birlikte Kırıkkale?de yarım kalan binalar yenilenmeye başladı. Kış aylarında durma noktasına gelen inşaat sektörü de havaların ısınması ile birlikte yeniden canlandı. Kırıkkale?de bulunan müteahhitler, projelerini bitirmek istediklerini ve bu konuda çalışmaların başladığını söylediler. Öte yandan yine Kırıkkale Belediyesi de çalışmalara ara vermeden başladı. Kırıkkale?de bulunan park ve bahçelerin yeniden dekorasyonunu yapan ekipler, yaza hazırlıklarına başladı. Parkları yeniden tasarlayan ve temizliğini yapan ekipler, bütün parkların yaza hazır olacağının müjdesini verdi.

 

GÜVENLİ OYUN BÖLGELERİ

Yenimahalle Aile ve Dinlenme Parkının yanına inşa edilen ve dev oyuncaklar yerleştirilen Dedeler ve Torunlar Parkına çocuklar için modern spor ve kondisyon aletleri monte edildi. Bu uygulamayla çocuklar için güvenli oyun bölgeleri oluşturmanın yanı sıra spor yapma imkanı da sağlanmış oldu. Dedeler ve Torunlar Parkında çalışmalar devam ediyor.

 

SPOR VE KONDİSYON ALETLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Fabrikalar Mahallesinde sert zemin döşeme işi tamamlanan Şirinler Çocuk Oyun Parkına ve mevcut oyuncak grubu eskiyen Şehit Ramazan Bekar Aile Parkına modern çocuk oyun grubu yerleştirildi. Osman Gazi Mahallesinde yapımı tamamlanan Hz. Mevlana Parkına modern çocuk oyun grubu ile modern spor ve kondisyon aletleri yerleştirildi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ