Yaygın eğitime önem veriyoruz

Yaygın eğitime önem veriyoruz

Vali Ali Kolat, Naciye Saran Lisesi ile Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ali Kolat, halk eğitim merkezlerinin önemli görevler üstlendiğini söyledi.

EĞİTİM ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

Vali Kolat?ı, okul ziyaretinde Okul Müdürü Ahmet Örçün ve okul yöneticileri karşıladı. sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet ederek bilgi aldı. Daha sonra Öğretmenler Odasında öğretmenlerle sohbet eden Vali Kolat, eğitim yılının başarılı geçmesini diledi. İldeki eğitim düzeyi hakkında okul müdürleri ile fikir alışverişinde bulunan Vali Kolat, hep birlikte çalışarak iyi olan eğitim ve öğretim seviyesini daha da yükseğe çıkaracaklarını bildirdi. Vali Kolat konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, ?Kırıkkale?nin eğitimde önemli başarıları ve atılımları var. Baktığımız zaman okullarımızda fiziki sorunlarımız yok. Önemli çalışmalar yaparak eğitim seviyesini en yükseğe çıkaracağız. Bu konuda herkesin elinden gelen gayreti göstermelerini istiyorum? dedi.

KURSİYERLERLE SOHBET ETTİ

Okul Müdürü okulda öğretmen açığı bulunmadığını ancak spor salonu olmadığını belirterek Vali Kolat?tan spor salonu yaptırılması konusunda destek istedi. Kolat, Naciye Saran Lisesi?ndeki incelemelerinden sonra Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi ziyaretinde; Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan Vali Kolat, açılan kurs atölyelerini gezerek bilgi aldı. Vali Kolat, nakış, biçki-dikiş, okuma-yazma, aşçılık, bilgisayar ve el sanatları atölyelerini gezerek kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Kolat yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından; fakir ve yoksul aileler için gelinlik üretimi konusunda maddi destek verildiğini ve üretilen gelinliklerin imkanı olmayan ailelere verildiğini söyledi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti