Yaşlısına saygısı olmayan milletlerin geleceği olmaz

Yaşlısına saygısı olmayan milletlerin geleceği olmaz

Yaşlılar Günü sebebiyle Kırıkkale Hüseyin Kâhya Parkı`nda bir eğlence düzenlendi. Yaşlıların gönüllerince eğlendiği programda yaşlılarla ilgili önemli açıklamalarda bulunuldu.

ESKİ YILLARINI YADETTİLER
Yaşlılar Günü dolayısıyla Hüseyin Kahya Parkı`nda  eğlence düzenlendi. Kırıkkale Gençlik Merkezi tarafından yapılan programda, ilk olarak yaşlılar için eski yıllara ait Türküler seslendirildi. Yaşlılarla ilgili konuşmalarda yaşlısına saygı göstermeyen milletlerin geleceğinin olmayacağı vurgulandı
 
BİRBİRLERİYLE KIYASIYA YARIŞTILAR
Yaşlılar haftası dolayısıyla düzenlenen eğlence programında yaşlılar için yarışma düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere madalya takdim edildi. Programda gençler bir de folklor gösterisi sundu. folklor gösterisi sundu. Programın sonunda yaşlılar ile gençler birlikte eğlendi.  Törene Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Defterdar Mehmet Erkınay ve vatandaşlar katıldı.
 
SEVGİ VE SAYGIYI ESGİREMEYELİM
Yaşlılara olan sevgi ile saygının, onları hatırlamanın gün ve haftalarla sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, "Yaşlılar toplumumuzda giderek artan nüfuslarıyla gündemin ilk sıralarında yer alıyorlar. Yaşlılarımıza yönelik kutlanan her gün ve hafta bizlere de biraz daha yaşlandığımızı hatırlatıyor. Dolayısıyla bu geçen süreçte olgunlaştığımızı, durulduğumuzu, kaybettiklerimizi ve kazandıklarımızı fark ediyoruz." dedi. Geçmişi olmayanın bu günü ve yarını olmayacağı düşüncesinden hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Karacaev, "Yaşlıklarımızın geleceğini planlamak en önemli stratejik hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bizlerinden birgün yaşlanacağımızı unutmamalıyız." diye konuştu.     Bir milletin, çocuklar ve yaşlılar olmak üzere iki temel unsuru olduğuna vurgu yapan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, "Birine geleceğimizi emanet ederken diğerinin tecrübelerinden yararlanmalıyız. Gönül ister ki milletimizin her bir ferdi aile ortamında anne babasının ya da çocuklarının yanında yaşamını sürdürsün. Fakat şartlar bazen buna izin vermiyor. Vatandaşlarımız şu veya bu sebeple kurum bakımına ihtiyaç duyuyor. İşte bizlerin görevi bu safhada en sağlıklı en huzurlu ortamı bu vatandaşlarımızı sağlamaktır." şeklinde konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ