Yaşlıların her ihtiyacı karşılanıyor

Yaşlıların her ihtiyacı karşılanıyor

VALİ HAKTANKAÇMAZ, 78 YAŞINDA TEK BAŞINA YAŞAMINI SÜRDÜREN VE BUGÜNE KADAR HİÇ ÇOCUĞU OLMAYAN MEVŞİDİYE TEYZEYİ ZİYARET ETTİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ, 78 YAŞINDA TEK BAŞINA YAŞAMINI SÜRDÜREN VE BUGÜNE KADAR HİÇ ÇOCUĞU OLMAYAN MEVŞİDİYE TEYZEYİ ZİYARET ETTİ

Yaşlıların her ihtiyacı karşılanıyor

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, ?Öpülesi Eller Destek Projesi´ kapsamında 89 aileye hizmet verildiğini belirterek, 65 yaş üstü vatandaşlara temizlik, çamaşır yıkama, fatura ödeme ve sosyo-psikolojik destek verildiğini kaydetti.

89 AİLEYE HİZMET VERİLİYOR

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, ?Öpülesi Eller Destek Projesi´ kapsamında 78 yaşında ki Mevşidiye Açış´ı ziyaret etti. Ziyarette, Vali Yardımcısı Ayhan Özkan,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu´da bulundu. Vali Haktankaçmaz, ?Öpülesi Eller Destek Projesi´ kapsamında 89 aileye hizmet verildiğini belirterek, 65 yaş üşüt vatandaşlara temizlik, çamaşır yıkama, fatura ödeme ve sosyo-psikolojik destek verildiğini kaydetti. Ayrıca proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından belirlenen yardıma muhtaç aileleri evlerine tadilatlar yapıldığı belirten Haktankaçmaz, proje kapsamında 89 ailenin ziyaret edildiği ve yaşlı vatandaşların bu hizmetlerden son derece memnun olduğunu söyledi.

SOSYAL PROJELERİN SAYISI ARTIYOR

Kent genelinde sosyal içerikli proje sayısının arttığını belirten Haktankaçmaz, kendi ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşların dertlerine derman olduklarını belirterek konuşmasının şöyle sürdürdü, ?Devletimiz ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımız, muhtaç ailelere destek projelerine çok büyük önem veriyor. Özellikle son yıllarda gerek ısınma yardımı, gerek erzak yardımı, gerekse evde bakım hizmetleri anlamında vatandaşlarımızın ihtiyaçları hassasiyetle takip ediliyor. Biz her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız. Bugün de gördüğünüz gibi Mevşidiye Açış teyzemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz Biz Valilik olarak kim yardıma muhtaç ise onun yanındayız? dedi.

Haber: Ferman Aybars Gök



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü