Yaşlılara huzurevi müjdesi

Yaşlılara huzurevi müjdesi

Vali Ali Kolat, kentte bulunan kimsesiz yaşlıların hayatlarını sürdürebilmeleri için huzurevi yapmayı planladıklarını söyledi. Huzurevinin kısmen yatılı olacağını belirten Kolat, yaşlıların burada vakitlerini geçireceklerini bildirdi.

YAŞLILAR RAHAT ETMELİDİR

Vali Ali Kolat, Kırıkkale’de Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti. Vali Ali Kolat, yaşlıların rahat etmesi için önemli çalışmaların yapılacağını ve Kırıkkale’ye huzurevi yapılacağı müjdesini verdi. Türkiye genelinde 292 adet huzurevi bulunduğunu belirten Kolat, yaşlıların hayatlarının son dönemlerini rahat bir şekilde geçirmesi gerektiğini bildirdi. Bir gün herkesin yaşlı olacağını belirten Kolat, herkesin yaşlılara karşı saygılı olması gerektiğini ifade etti.

 

ÖNEMLİ SOSYAL PROJELER VAR

Yaşlılar olarak Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi’nde önemli sosyal projelerin olduğunu belirten yaşlılar, gündüzleri buraya gelerek arkadaşlarla sohbet ettiklerini ve vakit geçirdiklerini söyledi. Açıldığından bu yana burada olduklarını belirten üyeler, iki senedir güzel vakit geçirdiklerini bildirdi. Bazı arkadaşlarının akşam eve giderken üzüntü duyduğunu belirten üyeler, kimsesi olmayan arkadaşları için huzurevi yapılmasını istedi. Yalnızlığın Allah’a mahsus olduğunu belirten üyeler, Kolat’tan huzurevi istedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ