Yaşlı kadının feci ölümü!

Yaşlı kadının feci ölümü!

SABAH EKMEK ALMAK İÇİN EVİNDEN ÇIKTI, TRENİN ALTINDA KALDI

SABAH EKMEK ALMAK İÇİN EVİNDEN ÇIKTI, TRENİN ALTINDA KALDI

Yaşlı kadının feci ölümü!

Kırıkkale´nin Başpınar mevkiinde 75 yaşındaki Hanife Kınacı adındaki yaşlı kadın ekmek almak için raylar üzerinden karşı yola geçmek isterken trenin altında kaldı.

KAYSERİ´YE BORU TAŞIYORDU

Ankara´dan Kayseri´ye gitmekte olan yük treninin çarptığı 6 çocuk annesi 75 yaşındaki Hanife Kınacı feci şekilde can verdi. Sabah, ikisi kız altı çocuk annesi Hanife Kınacı, ekmek almak için rayların üzerinden geçtiği sırada, Ankara´dan Kayseri yönüne gitmekte olan çelik boru yüklü yük trenini fark edemeyince trenin altında kaldı. Tek kolu kopan yaşlı kadın feci şekilde can verdi.

MAKİNİSTLER FARK EDEMEDİ

Kazayı tren makinistleri de fark edemediği için yoluna devam etti. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yapılan ilk incelemede kadının olay yerinde öldüğü belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haberi duyan yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Bu arada polis olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alırken olay yerine gelen nöbetçi savcı tarafından yapılan inceleme sonrası kadının cenazesi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama