Yaşlı amcalarını unutmasınlar

Yaşlı amcalarını unutmasınlar

TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BASRİ KESKİN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VALİ ALİ KOLAT´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Yaşlı amcalarını unutmasınlar

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali Kolat´ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Keskin, siyasilerin kendilerine gereken ilgiyi göstermediğini ifade ederek, ?Parti temsilcilerimizden ricamız bu şehirde bizlerde yaşıyoruz. Yaşlı amcalarını unutmasınlar, bizlerle de bayramlaşsınlar? dedi.

BİZİ YİNE UNUTTULAR

Vali Ali Kolat ziyarette şehirde çok sayıda emeklinin bulunduğunu söyledi. Emeklilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Kolat, Keskin ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Keskin ise, bu bayramda da siyasilerin kendilerini unuttuğunu dile getirerek, ?Parti temsilcilerimizden ricamız bu şehirde bizlerde yaşıyoruz. Yaşlı amcalarını unutmasınlar, bizlerle de bayramlaşsınlar? diye konuştu.

ZAM BEKLENTİSİ

Emeklilerin zam beklentisi hakkında da açıklama yapan Keskin, ?Seyyanen bin TL maaş alan arkadaşlarımızın maaşlarına zam işlememiş. Sade ve sadece enflasyon farkı uygulanmış. Bizler iki bayramı bir arada yapmak isterken böyle bir sorunla karşı karşıya kaldık. Bu sorunun çözümü için de yetkililerin gerekli çalışmayı yapmasını istiyoruz? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü