Yaşasın yetkili olduk

Yaşasın yetkili olduk

Enerji-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Cebrail İbiş, üyelerin sıkıntılarını dinleyerek sorunları çözeceklerini söyledi. Yetkili sendika olmalarının önemli avantaj olduğunu belirten İbiş, çalışmaların tüm hızı ile sürdürüleceğini söyledi.

TÜM CABAMIZ İLE ÇALIŞACAĞIZ 
Kandemirler AVM?de MKE çalışanları ile bir araya gelen Enerji bir Sen yöneticileri yetkili sendika olmalarını hep birlikte kutladılar. Çalışanların sorunları için çok daha fazla mücadele edeceklerini ifade ede Enerji-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Cebrail İbiş, ? Genel Yetkili Sendika olmamız, Kurum mensuplarının sendikamıza olan güvenlerinin bir göstergesidir. Bu yetki sorumluluğumuzu daha da artırmış ve bu bilinçle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize güvenen, destek veren çalışanlarımızı mahcup etmeyip sorunlarımızın çözümü için daha fazla çaba sarf edeceğiz. Genel Yetki mücadelesinde emeği geçen tüm teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz.? dedi 
HAKLARIMIZI HEP SAVUNACAĞIZ 
Her kuruma ayrı ayrı yemek programı düzenlediklerini belirten İbiş, ?Üyelerimizin sıkıntılarını ve beklentilerini birebir dinleyerek daha iyi iletişim kurabileceğimiz düşüncesiyle böyle bir uygulama yaptık 6 gün sürecek olan programlarımızın altıncısını bugün yapıyoruz. Kamu Görevlerinin genel sorunlarını ve hizmet kolumuzdaki sorunları gayet iyi biliyoruz, sorunların çözümü noktasında var gücümüzle çalışıyoruz, düzenlemiş olduğumuz bu programlar sonucunda ortaya çıkan talepler doğrultusunda bir rapor hazırlayarak Genel Merkezimize sunacağız. Ağustos ayında yapılacak toplu sözleşmede hükümetimizden kamu görevlilerinin kendileri ve ailelerinin insanca yaşaması için yetecek düzeyde ücret almalarını sağlayacak bir ücreti talep ediyoruz? diye konuştu.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü