Yaşasın tatil!

Yaşasın tatil!

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 50 bin 664 öğrenci ve yaklaşık 3 bin 500 öğretmen bugün yarıyıl tatiline girecek. Yarıyıl tatili dolayısıyla tören düzenlenecek.

VALİ KOLAT KARNE DAĞITACAK

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Gündoğdu Mahallesindeki 75’inci Yıl İlköğretim Okulunda karne dağıtacak. Karne dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü ve diğer kurum yöneticileriyle bürokratlar katılacak. 15 gün tatil yapacak olan öğrenciler ve öğretmenler için eğitim öğretim yılının ikinci yarısı 9 Şubat Pazartesi başlayacak ve  12 Haziran Cuma tamamlanacak. 

İKİNCİ DÖNEMDE SINAV YOĞUNLUĞU  

İkinci dönem 8. sınıf öğrencileri, Türkçe, Matematik, Fen ve  Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil derslerinden 29-30 Nisan`da ortak sınavlara girecek. Mazeret sınavı da 16-17 Mayıs`ta yapılacak. Sınav sonuçlarının ise Haziran’da açıklanması  planlanıyor.

ÜNİVERSİTE MARATONU BAŞLAYACAK 

Üniversiteye giriş sınavlarının ilk aşaması olan Yükseköğretime Geçiş  Sınavı (YGS) 15 Mart Pazar, ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) ise 13-14 Haziran ve 20-21 Haziran`da 5 oturumda gerçekleştirilecek.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti